Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κύπρος: Από κάψιμο χόρτων η πυρκαγιά που έφερε την καταστροφή

Το σημείο από το οποίο ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά στην Κύπρο φαίνεται ότι έχουν οι αρχές. Η φωτιά φαίνεται ότι ξεκίνησε από μια μικρή εστία...





Το σημείο από το οποίο ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά στην Κύπρο φαίνεται ότι έχουν οι αρχές. Η φωτιά φαίνεται ότι ξεκίνησε από μια μικρή εστία, όταν ο ύποπτος, ηλικίας 67 ετών έκαιγε χόρτα για να καθαρίσει το χωράφι του και μία σπίθα ξέφυγε σε κοντινή απόσταση που υπήρχαν χόρτα. Από εκεί, άρχισε να επεκτείνεται ανεξέλεγκτα, λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 67χρονου, που μεταφέρθηκε ως ύποπτος στο Περιφερειακό Δικαστήριο Λεμεσού και διατάχθηκε να τεθεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Ο υπεύθυνος του Τμήματος Ανίχνευσης Εγκλημάτων Λεμεσού, μιλώντας στο «ΣΙΓΜΑ», ανέφερε ότι «σύμφωνα με γραπτή μαρτυρία που έχει εξασφαλιστεί, φαίνεται ότι η φωτιά έχει ξεκινήσει από το συγκεκριμένο σημείο και κατά τον ίδιο χρόνο, το μόνο πρόσωπο που βρισκόταν εδώ ήταν ο 67χρονος, ο οποίος εθεάθη να αναχωρεί απο το μέρος». Μετά από λίγα λεπτά η φωτιά ξέσπασε αστραπιαία και άρχισε να επεκτείνεται στο βουνό.

Οι αρχές αναμένουν το τελικό πόρισμα, ωστόσο καλούν τους πολίτες να μην καίνε χόρτα και να μην ανάβουν φωτιά σε δάση.

Η Ελλάδα στέλνει στην Κύπρο άλλα δύο Canadair και πεζοπόρο τμήμα 25 ατόμων της ΕΜΑΚ. Ήδη στην μεγαλόνησο βρίσκονται δύο ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.