Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικό ΥΠΕΞ : «Εντυπωσιακό παράδειγμα υποκρισίας» (η αναφορά των ΗΠΑ για παιδιά και εμπορία ανθρώπων)….

Στην αναφορά του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για την εμπορία ανθρώπων, επιβεβαιώνεται ότι η χώρα μας έχει μεγενθύνει τον αγώνα της ενάντι...








Στην αναφορά του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για την εμπορία ανθρώπων, επιβεβαιώνεται ότι η χώρα μας έχει μεγενθύνει τον αγώνα της ενάντια στην εμπορία ανθρώπων. Παρόλα αυτά με λύπη αντιμετωπίζεται η παράθεση στην αναφορά κάποιον ισχυρισμών μιας ομάδας ΜΚΟ με αμφίβολη αξιοπιστία που στηρίχθηκαν σε αβάσιμες υποθέσεις.

Η Τουρκία καταβάλει κάθε είδους προσπάθεια για την πρόληψη του εγκλήματος της εμπορίας ανθρώπων, την τιμωρία των εγκληματιών και την προστασία των θυμάτων. Το ” Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα” που ετοιμάστηκε με όραμα για “ελεύθερα άτομα, ισχυρή κοινωνία, ακόμη πιο δημοκρατική Τουρκία” και δημοσιεύτηκε με την υπογραφή του κυριου ΠτΔ μας, έχει ως στόχο τον αποτελεσματικό αγώνα ενάντια στην εμπορία ανθρώπων και αποτελεί σαφή ένδειξη της αποφασιστικότητας μας.

Τα να απευθύνουν οι ΗΠΑ προς την Τουρκία μία τέτοια συκοφαντία, την ώρα που δημόσια στηρίζουν με οπλισμό την τρομοκρατική οργάνωση PKK-PYD-YPG που επιστρατεύει με το ζόρι παιδιά για τις τρομοκρατικες της δράσεις σε Συρία και Ιράκ, αποτελεί το πιο εντυπωσιακό παράδειγμα υποκρισίας και στάσης δύο μέτρων και δύο σταθμών.

Η δια της βίας επιστράτευση παιδιών, η απαγωγή τους, η στέρηση της ελευθερίας τους η χρήση των σχολείων για στρατιωτικούς σκοπούς, όπως και άλλες βαριές παραβιάσεις και εγκλήματα από τις δήθεν “Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις” που κατευθύνονται από την τρομοκρατική οργάνωση PKK/YPG,; έχουν καταγραφεί στην αναφορά με ημερ. 21/6/2021 της ειδικής ειδικής απεσταλμένης του ΟΗΕ Βιρτζίνια Γκάμπα. Παρόλα αυτά, η έλλειψη αναφοράς στην οργάνωση στην εν λόγω έκθεση, αποτελεί ένα ιδιαίτερο παράδοξο.

Όταν οι ΗΠΑ αγνοούν τα βαριά εγκλήματα που κάνει η διασπαστική τρομοκρατική οργάνωση (στην οποία παρέχουν εκπαίδευση και όπλα), η οποία απαγάγει και δίνει όπλα σε παιδιά όχι μόνο στην Συρία αλλά και σε περιοχές όπως το Μαχμούρ και το Σιντζάρ του Ιράκ και απευθύνει τέτοιες αβάσιμες κατηγορίες στην Τουρκία με την οποία βρίσκεται σε συντονισμό σε πολλά περιφερειακά θέματα, αυτό είναι μια σοβαρή αντίθεση που με τίποτε δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Η Τουρκία βάσει και της σύμβασης στην οποία είναι συμβαλλόμενο μέρος, όπως στο παρελθόν, έτσι και από τωρα και μετά, θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα τις προσπάθειες της για αποτροπή του εγκλήματος της εμπορίας ανθρώπων.

https://www.mfa.gov.tr


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.