Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φυλακές Κορυδαλλού: Ο βιτριολιστής αρχιμανδρίτης... εξομολόγησε τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών!

Στο Ψυχιατρειο των φυλακών Κορυδαλλού μετεφέρθη απο την ΣΤ’ πτέρυγα ο Θεοφύλακτος Κόμβος, o ρασοφόρος βιτριολιστής, που επιτέθηκε στους μητ...







Στο Ψυχιατρειο των φυλακών Κορυδαλλού μετεφέρθη απο την ΣΤ’ πτέρυγα ο Θεοφύλακτος Κόμβος, o ρασοφόρος βιτριολιστής, που επιτέθηκε στους μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου για να τους εκδικηθεί για τον αποσχηματισμό του. 

Ο αρχιμανδρίτης, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, με σχετική διάταξη της 24ης ανακρίτριας η οποία αναφέρει οτι «επειδή ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε κατα την απολογία του οτι πασχει απο μικτή αγχώδη και καταθλιπτική διαταραχή, επειδή η διάγνωση της πνευματικής και ψυχικής κατάστασης του κατηγορουμένου ειναι προδήλως αναγκαία για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και προς τουτο απαιτούνται ειδικές γνώσεις της επιστήμης πρεπει να διαταχθεί διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» μετακόμισε απο τη ΣΤ’ στο Ψυχιατρείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Εξομολόγησε τον Μπάμπη

Ο αρχιμανδρίτης με το βιτριόλι που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη
, μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του. Αν και δεν φοράει ράσα καθώς κάηκαν απο το βιτριόλι που έριξε στους επτά μητροπολίτες, τους δυο δικηγόρους και τον γραμματέα του συνοδικού δικαστηρίου, εντούτοις διατηρεί τα μακριά του μούσια ενώ εχει, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τις οποιες επιβεβαιώνει και ο συνήγορος του κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτων και τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Τι του ειπε ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο ο ίδιος οπως φαινεται έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ζωή πίσω απο τα κάγκελα και δεν φαίνεται να αντιμετωπιζει ιδιαίτερα προβλήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθει με τον δικηγόρο του κ. Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των μαρτυρων που θα προτείνουν να καλέσει ο ανακριτής.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.