Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρωσία: Γυναίκα έβαλε φωτιά σε άστεγο για... πλάκα - Νεκρός ο άντρας

Ούτε οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη θηριωδία της γυναίκας. Μπροστά σε ένα σοκαριστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί το...






Ούτε οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη θηριωδία της γυναίκας.

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί του Εκατερινμπούργκ στη Ρωσία, καθώς μια 33χρονη έλουσε έναν άστεγο άνδρα με εύφλεκτο υλικό και του έβαλε φωτιά!

Η Anna Shekhereva συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας ενός 22χρονου άστεγου, ο οποίος ενώ κοιμόταν δέχτηκε την πρωτοφανή επίθεση από τη γυναίκα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, την επόμενη μέρα.

Η αστυνομία δεν άργησε να φτάσει στα ίχνη της Anna, η οποία ήταν μεθυσμένη όταν έκαψε τον άτυχο νεαρό, που όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε είπε απλά για... πλάκα!

Μάλιστα και το θύμα ήταν μεθυσμένο, σε σημείο που δεν κατάλαβε τη φωτιά να καίει το κορμί του και μάλιστα το 60% του σώματός του είχε καλυφτεί από εγκαύματα!

Η Shekhereva είπε στο δικαστήριο πως ο φόνος ήταν ατύχημα καθώς για πλάκα ξεκίνησε και κατέληξε σε τραγωδία..
---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.