Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα μυστικά του γηροκομείου στα Χανιά - Έρχονται εξελίξεις στην έρευνα για τους αιφνίδιους θανάτους

Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες των δεκάδων θανάτων στο γηροκομείο Χανίων, μετά τις αποκαλύψεις για τα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν στον...






Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες των δεκάδων θανάτων στο γηροκομείο Χανίων, μετά τις αποκαλύψεις για τα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο ηλικιωμένης γυναίκας που φιλοξενείτο στη δομή, αλλά και τη σύσταση ομάδας ιατρών-εμπειρογνωμόνων που θα διερευνήσουν ύποπτους θανάτους που σημειώθηκαν στο γηροκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η συγκρότηση της ομάδας των ιατρών κρίθηκε αναγκαία από την Ασφάλεια Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, υπό την εποπτεία του αρμόδιου εισαγγελέα, ώστε να δοθούν τεκμηριωμένες απαντήσεις σε τεχνικό επίπεδο.

Παράλληλα, αποκαλυπτικά είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τον θάνατο ηλικιωμένης, για την οποία είχε διαταχθεί εκταφή της σορού της τον περασμένο Απρίλιο, μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος είχε ζητήσει από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Κρήτης να εποπτεύσει ο ίδιος το ανακριτικό έργο.

Έτσι, ενώ το πιστοποιητικό θανάτου ανέφερε ως αιτία καρδιακή ανακοπή και οι συγγενείς της ηλικιωμένης είχαν ενημερωθεί από τους υπευθύνους του γηροκομείου ότι έπασχε από… ουρολοίμωξη, οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν «κάκωση κεφαλής σε ανένδοτη επιφάνεια (σ.σ.: που δεν υποχωρεί), η οποία σημειώθηκε από 48 έως 72 ώρες πριν από τον θάνατο». «Τα αποτελέσματα έδειξαν κάκωση στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτό προήλθε από χτύπημα σε ανένδοτη επιφάνεια ή από πτώση. Δηλαδή ή σε κάποιο αντικείμενο βρήκε το κεφάλι της ηλικιωμένης ή έπεσε και βρήκε σε ανένδοτη επιφάνεια. Είναι κάκωση και δεν είναι κάτι το παθολογικό. Το σημαντικό που μας έδειξε η ιστολογική εξέταση είναι ότι προήλθε από 48 έως και 72 ώρες πριν από τον θάνατο. Οπότε σχετίζεται με τον θάνατο. Είναι εύρημα το οποίο θα συνεκτιμηθεί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της δικογραφίας», τονίζει μιλώντας στην «R» η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα της Realnews


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.