Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι πρώτες εικόνες από την Ξάνθη... Οι τουρκοκόνητοι εγκάθετοι στο δρόμο για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ «τουρκική ένωση»

Από τα γραφεία της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης, επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, λίγο μετά τις ...






Από τα γραφεία της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης, επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, λίγο μετά τις 11:00 πορεία που διοργανώνουν υποστηρικτές της ΤΕΞ, στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Η κινητοποίηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να απαγορεύσει την χρήση του όρου «τουρκική» στο εν λόγω σωματείο, μια απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στην Τουρκία όσο και σε κύκλους που πρόσκεινται στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Προς αυτή την κατεύθυνση υπήρξε κάλεσμα για συμμετοχή σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης. Οι διαδηλωτές κρατούσαν σημαίες της ΤΕΞ και πανό με συνθήματα όπως “Δικαιοσύνη για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης”, γραμμένα στα Αγγλικά, τα Ελληνικά και τα Τούρκικα, και “υψώνουμε τη φωνή μας κατά της έλλειψης δικαιοσύνης”. Ανάμεσα στους διαδηλωτές και οι ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής σύμφωνα με το xanthinea.




Την ίδια στιγμή υπήρξε και κάλεσμα από τον Σύλλογο Φλόγα Ελληνισμού, για συγκέντρωση διαμαρτυρίας (την ίδια ώρα) με θέμα την “καταπίεση του ψευτομουφτή και του προξενείου στους Έλληνες Μουσουλμάνους”.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.