Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πήγε να ποτίσει την χασισοφυτεία στη Ρόδο, αλλά του είχαν στήσει ενέδρα οι αστυνομικοί!

Διάσπαρτοι σε έναν υπαίθριο χώρο όπου είχαν εντοπίσει μια φυτεία κάνναβης έξω από χωριό της Ρόδου ήταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών...







Διάσπαρτοι σε έναν υπαίθριο χώρο όπου είχαν εντοπίσει μια φυτεία κάνναβης έξω από χωριό της Ρόδου ήταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, περιμένοντας κρυμμένοι να εμφανιστεί ο καλλιεργητής. Και τον έπιασαν μόλις πήγε να ποτίσει τα χασισόδεντρα.

Η καλλιέργεια τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση το απόγευμα της Τρίτης, αλλά ο Έλληνας δράστης που έφτασε λίγη ώρα αργότερα στο χώρο δεν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς. Έτσι, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ από την φυτεία ξεριζώθηκαν τα 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,70 μέτρου και κατασχέθηκαν μαζί με έναν πλαστικό σωλήνα μήκους οκτώ μέτρων. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Στην αυλή του καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε στην αυλή του τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 90 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.