Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γηροκομείο στα Χανιά: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τα ευρήματα στο κρανίο νεκρής ηλικιωμένης

Ραγδαίες δείχνουν πλέον να είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στο Γηροκομείο στα Χανιά, που είχε τεθεί στο επίκεντρο ερευνών, μετά τους θανάτου...








Ραγδαίες δείχνουν πλέον να είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στο Γηροκομείο στα Χανιά, που είχε τεθεί στο επίκεντρο ερευνών, μετά τους θανάτους πολλών ηλικιωμένων τροφίμων.

Η εφημερίδα «Πατρίς» αναφέρει οι αρχές έχουν θέσει στο μικροσκόπιό τους τα ευρήματα ιατροδικαστικής έκθεσης, μετά την εκταφή μίας γυναίκας, τροφίμου του γηροκομείου, ο θάνατος της οποίας χαρακτηρίστηκε ύποπτος.

Σύμφωνα με το creta24.gr, τα ευρήματα ανοίγουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξουν βαρύτατες κατηγορίες.

Μάλιστα, από το ρεπορτάζ φαίνεται να προκύπτει ότι στο κρανίο της ηλικιωμένης στην οποία έγινε η εκταφή υπάρχουν ευρήματα από την έρευνα των ιατροδικαστών, τα οποία θα πρέπει να δικαιολογήσουν οι εργαζόμενοι του γηροκομείου.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.