Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ... Επανέρχονται τα περιοριστικά μέτρα στην Καταλονία μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού κυρίως μεταξύ των νέων ανάγκασε την Καταλονία να επιβάλει και πάλι περιοριστικά μέτρα. Εκπρόσωπος της κατ...





Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού κυρίως μεταξύ των νέων ανάγκασε την Καταλονία να επιβάλει και πάλι περιοριστικά μέτρα.

Εκπρόσωπος της καταλανικής κυβέρνηση δήλωσε ότι οι ντισκοτέκ και άλλοι χώροι νυκτερινής διασκέδασης σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να κλείσουν από το τέλος της εβδομάδας και ότι θα απαιτείται η παρουσίαση αρνητικού τεστ PCR ή rapid test ή πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού για την συμμετοχή σε εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους με την συμμετοχή άνω των 500 ατόμων.

«Η επιδημιολογική κατάσταση στην Καταλονία είναι εξαιρετικά περίπλοκη, διότι ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται με εκθετικό ρυθμό, πολύ μεγαλύτερο από αυτόν που μπορούμε να αντέξουμε».

«Η πανδημία δεν έχει τελειώσει, οι νέες παραλλαγές είναι πολύ μεταδοτικές και έχουμε ακόμη μεγάλα τμήματα του πληθυσμού που δεν είναι εμβολιασμένα. Δεν μπορούμε να ισχυρισθούμε ότι νικήσαμε τον ιό», είπε η εκπρόσωπος.

Η εκπρόσωπος της καταλανικής κυβέρνησης τάχθηκε υπέρ της επαναφοράς της υποχρέωσης χρήσης της μάσκας, τονίζοντας ωστόσο ότι η απόφαση αυτή δεν ανήκει στις αρμοδιότητες της αυτόνομης καταλανικής κυβέρνησης.

Η χρήση μάσκας δεν είναι πλέον υποχρεωτική στους εξωτερικούς χώρους στην Ισπανία από τις 26 Ιουνίου.

«Με βάση τους αριθμούς που βλέπουμε σήμερα, θεωρούμε ότι η μάσκα θα πρέπει να γίνει και πάλι υποχρεωτική στην Καταλονία, αλλά μόνο η ισπανική κυβέρνηση μπορεί να το αποφασίσει».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.