Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πούτιν και Ερντογάν επικοινώνησαν τηλεφωνικά για τις πυρκαγιές... Ευχαριστίες του Τούρκου Προέδρου στον Πούτιν για την ρωσική βοήθεια

  Η Ρωσία θα συνεχίσει να παρέχει βοήθεια στην Τουρκία για την κατάσβεση των δασικών πυρκαγιών. Μια τέτοια υπόσχεση δόθηκε από τον Βλαντιμί...

 







Η Ρωσία θα συνεχίσει να παρέχει βοήθεια στην Τουρκία για την κατάσβεση των δασικών πυρκαγιών. Μια τέτοια υπόσχεση δόθηκε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Ρετζέπ Ερντογάν.

Μια δήλωση στον ιστότοπο του Κρεμλίνου σημειώνει ότι οι πρόεδροι σημείωσαν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον αγώνα εναντίον αυτής της φυσικής καταστροφής.

«Ο Ερντογάν ευχαρίστησε θερμά για τη σημαντική υποστήριξη που παρέχεται», ανέφερε το Κρεμλίνο.

Επιπλέον, οι ηγέτες των δύο χωρών έδωσαν θετική εκτίμηση στα αποτελέσματα της συνάντησης της διμερούς διακυβερνητικής επιτροπής.

"Εκφράστηκε αμοιβαία διάθεση για περαιτέρω κοινή συνεργασία για την εφαρμογή των συμφωνιών που επετεύχθησαν στο εμπόριο, την οικονομία, την ενέργεια και άλλους τομείς", αναφέρθηκε.

Οι πρόεδροι συμφώνησαν επίσης να συνεχίσουν τις επαφές σε διάφορα επίπεδα.

Την προηγούμενη μέρα, το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στην Αττάλεια συνέστησε στους Ρώσους τουρίστες, που τώρα κάνουν διακοπές στην Τουρκία, να προετοιμαστούν για πιθανή εκκένωση λόγω των πυρκαγιών. Αργότερα, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξέι Γκρούσκο δήλωσε ότι δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για άμεση εκκένωση των Ρώσων τουριστών από τις φλόγες της Τουρκίας. Η Μόσχα είναι έτοιμη να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών της.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.