Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια - Δεν υπάρχουν επιζώντες

  Δεν υπάρχουν επιζώντες μετά τη συντριβή αεροσκάφους που μετέφερε 28 άτομα στα ανατολικά της Ρωσίας την Τρίτη, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεί...




 


Δεν υπάρχουν επιζώντες μετά τη συντριβή αεροσκάφους που μετέφερε 28 άτομα στα ανατολικά της Ρωσίας την Τρίτη, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Το αεροσκάφος τύπου Antonov An-26 εκτελούσε πτήση από την περιφερειακή πρωτεύουσα Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι προς την κωμόπολη Παλάνα, στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου, όταν έπαψε να εκπέμπει σήματα αναγνώρισης, ανέφεραν τα πρακτορεία Interfax και RIA Novosti.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Interfax, το αεροσκάφος συνετρίβη σε ένα λόφο, καθώς ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, κάτω από δυσχερείς συνθήκες ορατότητας.

Η αρχή πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι ο τόπος συντριβής του αεροσκάφους εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές αναφορές, στο αεροσκάφος υπήρχαν 22 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος, ενώ η δήμαρχος της κωμόπολης Παλάνα, Όλγκα Μοχίρεβα, βρισκόταν μεταξύ των επιβατών, ανέφερε το πρακτορείο TASS, προσθέτοντας πως το αεροσκάφος ήταν λειτουργικό από το 1982.

Αξιωματούχοι ανέφεραν επίσης πως το αεροσκάφος συνετρίβη σε απόσταση 3,8 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο στο οποίο θα προσγειωνόταν.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.