Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Βιασμός 25χρονης εγκύου στο κέντρο της Αθήνας! Ταυτοποιήθηκε και ο 23χρονος Αφγανός 4ος δράστης... Σεσημασμένος!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο τέταρτος δράστης του αποτρόπαιου βιασμούς μίας 25χρονης εγκύου με νοητική στέρηση στην περιοχή του...






Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο τέταρτος δράστης του αποτρόπαιου βιασμούς μίας 25χρονης εγκύου με νοητική στέρηση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στις 23 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 23χρονο Αφγανό ο όποιος και αναζητούνταν από τις Αρχές, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι γνώριμος στις Αρχές και σεσημασμένος για διάφορες υποθέσεις.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ήδη μετά τις απολογίες τους δύο από τους τρεις κατηγορούμενους. 

Ο τρίτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Οι τρεις από τους τέσσερις δράστες πακιστανικής καταγωγής και ηλικίας 19, 21 και 27 ετών συνελήφθησαν απο την ΟΠΚΕ ενώ ο Αφγανός αναζητείται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες μετέφεραν το θύμα με ταξί σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου τη βίασαν ομαδικώς.

Η 25χρονη, η οποία φέρεται να έχει νοητική στέρηση πήγε στην Αστυνομία και αποκάλυψε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η περιπέτεια για την 25χρονη ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (22/06) όταν μετέβη στην Ομόνοια για προσωπική της δουλειά.

Εκεί ένας Πακιστανός την παρέσυρε σε μια πλατεία όπου και τη βίασε. Ακολούθως, ένας άλλος Πακιστανός πλησίασε την 25χρονη και αφού την έβαλε σε ταξί, την πήγε σε διαμέρισμα όπου και τη βίασε μαζί με έναν ομοεθνή του, ενώ ένα τέταρτο άτομο, αφγανικής καταγωγής, παρακολουθούσε την πράξη.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.