Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πού εντοπίζονται τα 2.327 νέα κρούσματα κορονοϊού - Περισσότερα από τα μισά στην Αττική, «βράζει» η Κρήτη

Στην Αττική καταγράφονται περισσότερα από τα μισά κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε το Σάββατο ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση εν...







Στην Αττική καταγράφονται περισσότερα από τα μισά κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε το Σάββατο ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση εντοπίστηκαν 2.327 νέες μολύνσεις, 14 είναι εισαγόμενες εκ των οποίων οι έξι εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.

Έτσι βάσει της γεωγραφικής κατανομής, τα 1.239 νέα εγχώρια κρούσματα εντοπίστηκαν στο λεκανοπέδιο, ενώ στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν 117. Υψηλά νούμερα, ωστόσο, παρουσιάζει και η Κρήτη. Συγκεκριμένα, στο Ηράκλειο εντοπίστηκαν 126 νέα κρούσματα, στο Λασίθι 10, στα Χανιά 48 και στο Ρέθυμνο 94.

Διψήφιο αριθμό νέων μολύνσεων παρουσιάζουν επίσης η Αχαΐα (49), η Βοιωτία (15), η Εύβοια (16), η Ηλεία (18), η Θήρα (10), τα Ιωάννινα (48), η Καρδίτσα (33), η Κοζάνη (29), η Κορινθία (15), η Λάρισα (53), η Μαγνησία (46), η Μεσσηνία (30), η Μύκονος (39), η Πρέβεζα (10), ενώ 111 τελούν υπό διερεύνηση.











---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.