Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωπί: Πάνω από 20 Ρομά έστησαν ενέδρα σε περιπολικό με πέτρες, μπουκάλια, μπουνιές και κλωτσιές...!!!

Περίπου 20-25 άτομα, έστησαν ενέδρα στον καταυλισμό Ρομά στο Κούπι Κορωπίου, σε περιπολικό Αστυνομικού Τμήματος των νοτίων προαστίων, επιφέ...







Περίπου 20-25 άτομα, έστησαν ενέδρα στον καταυλισμό Ρομά στο Κούπι Κορωπίου, σε περιπολικό Αστυνομικού Τμήματος των νοτίων προαστίων, επιφέροντας σημαντικές φθορές στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ., ευτυχώς όμως χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από αστυνομικούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, λίγη ώρα αφότου το περιπολικό πέρασε από τον καταυλισμό.

Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, κόκκινου χρώματος, το οποίο οδηγούσε ένας 32χρονος άνδρας προσέγγισε τους αστυνομικούς και υποστήριξε ότι κατά τη διέλευση τους με υπηρεσιακό όχημα χτύπησαν ένα σκυλί και τους ζήτησε να πάνε μέχρι τον καταυλισμό για να δουν τι έχει συμβεί.

Ο οδηγός του περιπολικού μπήκε μπροστά, το κόκκινο όχημα ακολουθούσε από πίσω, ενώ φτάνοντας στα όρια του καταυλισμού Κούπι, ένα Smart μαύρου και γκρι χρώματος έκλεισε από μπροστά τον δρόμο στο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και το εγκλώβισε.

Τότε μία ομάδα περίπου 20-25 ατόμων έκανε καταδρομική επίθεση πετώντας πέτρες και μπουκάλια, χτυπώντας παράλληλα με γροθιές και κλοτσιές το περιπολικό, με τους αστυνομικούς να φεύγουν κακήν κακώς από το σημείο, ζητώντας παράλληλα ενισχύσεις.

Τελικά, μερικές ώρες αργότερα συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό οι ιδιοκτήτες των δύο οχημάτων που εγκλώβισαν το περιπολικό. Ο λόγος για δύο Ρομά ηλικίας 32 και 23 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «παράνομη κατακράτηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία».

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση κι άλλων εμπλεκομένων στην επίθεση, ενώ παρά τις σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.