Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανησυχούν οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις από αυξανόμενες θεάσεις UFO

Έντονη είναι η ανησυχία των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εμφανίσεων αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων. Αυτό ...





Έντονη είναι η ανησυχία των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εμφανίσεων αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων. Αυτό αναφέρει η αγγλόφωνη South China Morning Post η οποία προσθέτει πως για να μελετήσει καλύτερα το συγκεκριμένο φαινόμενο αποφασίστηκε η δημιουργία μιας νέας task force η οποία θα χρησιμοποιεί λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης.

«Οι συχνές πλέον εμφανίσεις αγνώστων αντικειμένων φέρει νέες και δύσκολες προκλήσεις για το αντιαεροπορικό σύστημα της χώρας μας», είχε αναφέρει το 2019 ο αναλυτής Chen Li, σε έκθεσή του ο οποίος εργάζεται για το ινστιτούτο έγκαιρης προειδοποίησης της Κίνας.

Ο Li ανέφερε πως η χρησιμοποίηση λογισμικού ΤΝ θα βοηθήσει τις ένοπλες της χώρας να κατηγοριοποιήσουν τα άγνωστα αυτά αντικείμενα και να τα κατατάξουν είτε σε φυσικά φαινόμενα, είτε σε εχθρική δραστηριότητα από άλλες χώρες, είτε σε κάτι άλλο που δεν μπορεί να εξηγηθεί.

Πάντως όπως σημειώνει η κινεζική έκδοση οι περισσότεροι Κινέζοι ειδικοί θεωρούν πως αυτά τα αντικείμενα είναι στην πλειοψηφία τους είτε φυσικά φαινόμενα είτε προηγμένα αεροσκάφη άλλων χωρών και λιγότερο σκάφη κάποιου εξωγήινου πολιτισμού.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.