Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το ραντεβού στο Tinder και η άγρια δολοφονία - Στραγγάλισε 24χρονη και την τεμάχισε σε 14 κομμάτια

Ένας άνδρας από τη Νεμπράσκα που δολοφόνησε και τεμάχισε μια νεαρή γυναίκα που συνάντησε μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Tinder, καταδικάστηκ...





Ένας άνδρας από τη Νεμπράσκα που δολοφόνησε και τεμάχισε μια νεαρή γυναίκα που συνάντησε μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Tinder, καταδικάστηκε σε θάνατο.

Ο Aubrey Trail, ένας 54χρονος κλέφτης και απατεώνας, καταδικάστηκε για τον στραγγαλισμό της 24χρονης Sydney Loofe με ηλεκτρικό καλώδιο το 2017. Στη συνέχεια είχε κόψει το σώμα της σε 14 κομμάτια που πέταξε σε διάφορα χαντάκια σε αγροτικές περιοχές.

Στη δίκη, μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο Trail και η φίλη του, Bailey Boswell, 27 ετών, τους είχαν προσεγγίσει με σκοπό το ομαδικό σεξ και τους μίλησαν για το μυστικό τους, τονίζοντας ότι κέρδισαν «δυνάμεις» μέσω της δολοφονίας.

Ένας φίλος της άτυχης Loofe έδειξε στους ερευνητές την τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία τους βοήθησε να εντοπίσουν τους υπόπτους. Ήταν μια selfie που κοινοποιήθηκε στο Snapchat με τίτλο "Έτοιμη για το ραντεβού μου". Η γυναίκα είχε προγραμματίσει να συναντήσει τον Boswell για το δεύτερο ραντεβού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.