Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οργή στη Λιβύη για την αποικιοκρατική επίσκεψη Ακάρ στη βάση της Μιτίγκα... Περιφρόνησε τις Λιβυκές αρχές...

Η ξαφνική αποικιοκρατική επίσκεψη την Παρασκευή του Χουλουσί Ακάρ στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μιτίγκα στη δυτική Λιβύη, όπου οι Τούρκοι ...






Η ξαφνική αποικιοκρατική επίσκεψη την Παρασκευή του Χουλουσί Ακάρ στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μιτίγκα στη δυτική Λιβύη, όπου οι Τούρκοι έχουν εγκαταστήσει στρατιωτική βάση που τους παραχώρησε το προηγούμενο καθεστώς Σαράτζ, δίχως να ενημερωθούν και να παραστούν οι λιβικές Αρχές, σαν να είναι η Μιτίγκα κατεχόμενο τουρκικό έδαφος, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στη Λιβύη.

Το AlMarsad μεταδίδει ότι, μια πηγή στο πρωτόκολλο του αεροδρομίου της Μιτίγκα είπε ότι, «δεν γνωρίζαμε για την επίσκεψη του Ακάρ μέχρι που έφτασε στη βάση και κανείς από την Προεδρία, την κυβέρνηση ή την τουρκική πρεσβεία στην Τρίπολη δεν μας ενημέρωσε για αυτό».

Σημειώνεται ότι, «μόνο οι Τούρκοι στρατιώτες γνώριζαν την επίσκεψη του Χουλουσί Ακάρ και ζήτησαν από τους Λίβυους φρουρούς στη βάση Μιτίγκα να μην είναι παρόντες στο σημείο προσγείωσης».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι, «ο Χουλουσί Ακάρ πραγματοποίησε συνάντηση με τους Τούρκους αξιωματικούς στα κεντρικά τους γραφεία κατά την άφιξή του χωρίς την παρουσία κανενός Λιβύου αξιωματούχου και δεν γνωρίζουμε τι συνέβη μαζί του».

«Αυτό που συνέβη σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) ήταν ταπεινωτικό και ενοχλητικό, διέρρηξε τους διπλωματικούς κανόνες και τη φιλία μεταξύ των χωρών και ζητάμε από το Προεδρικό Συμβούλιο να διευκρινίσει τι συνέβη», είπε μία άλλη πηγή στο AlMarsad.

Ο νεο-οθωμανός πασάς πήρε ένα κυβερνητικό αεροπλάνο και πήγε στη Λιβύη όπως θα πήγαινε σε οποιαδήποτε τουρκική περιφέρεια δίχως να δώσει αναφορά σε κανέναν.

Μόνο που η Λιβύη δεν είναι τουρκική περιφέρεια. Είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος.

Οι Τούρκοι διαφωνούν με αυτό, τη θεωρούν νεο-οθωμανική αποικία και έχουν πρόθυμους συνεργάτες μέσα από τις τάξεις των ισλαμιστών και των Λίβυων οθωμανικής καταγωγής (Τουρκολίβυοι).


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.