Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μέσα στην «ΗΣΥΧΙΑ»... Νέα Επίθεση Τουρκίας σε Ελλάδα: «Στηρίζετε μαζί με τις Αμερικάνους τους Γκιουλενιστές και το PKK»... «Οι ΗΠΑ στηρίζουν την τρομορατία»

Ο αρθρογράφος της Hürriyet Nedim Şener ,μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το βιβλίο με τίτλο «Ο αγώνας της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας» ...





Ο αρθρογράφος της Hürriyet Nedim Şener ,μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το βιβλίο με τίτλο «Ο αγώνας της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας» που έδωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν στον Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο αρθρογράφος χαρακτηρίζει την εκδηλωμένη ανησυχία του Μπάιντεν για την τρομοκρατία “καθαρή υποκρισία”. Επειδή κατά την άποψή του “οι ΗΠΑ προστατεύουν την τρομοκρατική οργάνωση του Γκιουλέν, η οποία παρέχει όπλα και υλική υποστήριξη στο YPG, το συριακό κομμάτι του PKK”


“Η Αμερική προστατεύει το FETO, το οποίο σκότωσε 251 από τους ανθρώπους μας. Ενώ η Τουρκία πολεμά ενάντια σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως: PKK / YPG, FETO, DAESH, DHKP-C, δύο από αυτές προστατεύονται ενεργά και υποστηρίζονται από την Ελλάδα” γράφει.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Μπάιντεν, ο Ερντογάν έδωσε στον Αμερικανό πρόεδρο το βιβλίο 110 σελίδων όπου εκτός από την καταπολέμηση του PKK, του DAESH και του FETO, το βιβλίο περιγράφει, σύμφωνα με τον αρθρογράφο, “την υποκρισία των δυτικών χωρών” ενώ περιελάμβανε επίσης “φωτογραφίες πολιτών που σκοτώθηκαν με όπλα που δόθηκαν στο PKK / YPG και υποστηρίχθηκαν από τις ΗΠΑ”.

Σύμφωνα με τον ίδιο σε χώρες όπως οι Γερμανία , Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Κάτω Χώρες, Αγγλία, Σουηδία, Ελβετία, Δανία, Αυστρία, μη κυβερνητικές οργανώσεις λειτουργούν υπό την οργάνωση του PKK.

Το πιο σημαντικό μέρος του βιβλίου, σύμφωνα με τον Τούρκο αρθρογράφο, ήταν η περιγραφή του YPG, του συριακού κλάδου του PKK, το οποίο με βάση όσα υποστηρίζει, αναγνωρίζεται επίσημα ως τρομοκρατική οργάνωση, με επίσημα έγγραφα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Ένα από αυτά τα έγγραφα ήταν το Διάγραμμα Υφιστάμενου Οργανισμού KCK / PKK, το οποίο περιλαμβάνεται στο Ετήσιο Ενημερωτικό Βιβλίο του 2016 για το Αντιτρομοκρατικό Κέντρο Αριστείας του ΝΑΤΟ (CEO-DAT). (Δείτε το έγγραφο κάτω)

Ο Τούρκος αρθογράφος καταλήγει λέγοντας πως “Η Αμερική είναι μια χώρα που υποστηρίζει την τρομοκρατία”.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.