Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άχμεντ αλ Μισμάρι (LNA): Παραβίαση της κυριαρχίας της Λιβύης η επίσκεψη Ακάρ

Ο εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατηγός Άχμεντ αλ Μισμάρι, χαρακτήρισε την πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Άμυνας,...




Ο εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατηγός Άχμεντ αλ Μισμάρι, χαρακτήρισε την πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ως παραβίαση της κυριαρχίας της Λιβύης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στη Βεγγάζη, ο Αλ Μισμάρι επέκρινε έντονα την επίσκεψη του Ακάρ στη στρατιωτική βάση της Μιτίγκα κοντά στην Τρίπολη, καθώς ο Τούρκος υπουργός Άμυνας «προσγειώθηκε στη Λιβύη χωρίς συντονισμό με τη Λιβυκή πλευρά».

«Αυτό είναι ένα έγκλημα. Όλοι οι Λίβυοι στρατιώτες έχουν απομακρυνθεί από τη βάση της Μιτίγκα, η οποία ελέγχεται πλήρως από τις τουρκικές δυνάμεις», δήλωσε ο Αλ Μισμάρι.

Ο εκπρόσωπος του LNA κατήγγειλε επίσης τη σιωπή του Προεδρικού Συμβουλίου, της προσωρινής κυβέρνησης, της κοινωνίας των πολιτών και των πολιτικών ακτιβιστών σε αυτή την τουρκική «αυθαιρεσία».

Πρόσθεσε ότι το LNA «αγωνίζεται για την ειρήνη και έχει δεσμευτεί να διεξάγει τις εκλογές στην ώρα τους».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Αλ Μισμάρι χαρακτήρισε την τουρκική παρουσία στη Λιβύη ως «κατοχή», καλώντας την Άγκυρα να αποσύρει αμέσως τις δυνάμεις της και τους μισθοφόρους της.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.