Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του για βιασμό ανηλίκου

Της Άννας Κανδύλη Ποινική δίωξη για ακόμη έναν βιασμό ανηλίκου ασκήθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπ...





Της Άννας Κανδύλη

Ποινική δίωξη για ακόμη έναν βιασμό ανηλίκου ασκήθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης από τον περασμένο Φεβρουάριο που ήδη κατηγορείται για τρεις παρόμοιες πράξεις, έδωσε εξηγήσεις πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τη φυλακή, για τον τέταρτο βιασμό που καταγγέλλεται.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο 24 ετών σήμερα καταγγέλλων, ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, πως ο Λιγνάδης, τον βίασε στα 17 του χρόνια δύο φορές.

Το φερόμενο θύμα προσήλθε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας προκειμένου να καταθέσει όσα γνώριζε για άλλες περιπτώσεις με εμπλεκόμενο τον ηθοποιό.

Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού όμως κατήγγειλε και δική του κακοποίηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο ηθοποιός τον «ψάρεψε» στον δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του Λιγνάδη όταν τον κάλεσε λίγες ημέρες μετά.

Η κατάθεσή του διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο ο οποίος και έδωσε την εντολή στο Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης να λάβει την ανωμοτί κατάθεση του ηθοποιού. Προφανώς οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν τον κ. Σπυρόπουλο ο οποίος του άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.