Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ... Νέο Πολεμικό τελεσίγραφο Χαφτάρ σε Τουρκία: «Θα σας πετάξω από την χώρα»...!!!

Η Τουρκία επιχειρεί να "ριζώσει" στη Λιβύη & να ελέγχει στρατό, αστυνομία & υπηρεσίες πληροφοριών Tελεσίγραφο έστειλε...





Η Τουρκία επιχειρεί να "ριζώσει" στη Λιβύη & να ελέγχει στρατό, αστυνομία & υπηρεσίες πληροφοριών

Tελεσίγραφο έστειλε χθες βράδυ ο Χ. Χαφτάρ στη Τουρκία, μέσω του Στρατηγού Khaled al-Mahjoub του Εθνικού Στρατού, ο οποίος κατηγόρησε τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, ότι είναι το κόμμα που ενδιαφέρεται περισσότερο να κρατήσει τη Λιβύη σε αστάθεια. Είπε ότι ορισμένα κόμματα επιδιώκουν να δημιουργήσουν χάος και να εμποδίσουν τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 Δεκεμβρίου.

Σε συνέντευξή του στο Sky News Arabia το Σάββατο, ο στρατηγός Khaled al-Mahjoub εξήγησε ότι όλες οι τρέχουσες τρομοκρατικές οργανώσεις και ομάδες στη Λιβύη γεννήθηκαν από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα. Είπε ότι η Αδελφότητα χρησιμοποιεί αυτές τις ομάδες, είτε είναι θρησκευτικά ιδεολογικές είτε εγκληματικές συμμορίες που εργάζονται στο λαθρεμπόριο καυσίμων και στην εμπορία ανθρώπων, επισημαίνοντας ότι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον να πραγματοποιήσουν αστάθεια!

Ο Al-Mahjoub σχολίασε επίσης την επίσκεψη της τουρκικής αντιπροσωπείας στην Τρίπολη το Σάββατο και ανέφερε, ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα διευκόλυνε την τουρκική παρουσία στη Λιβύη και ότι οι Λιβύοι δεν θα παραμείνουν σιωπηλοί στην τουρκική κατοχή. Απαίτησε την έξοδο όλων των ξένων δυνάμεων και μισθοφόρων από τη Λιβύη, και επεσήμανε ότι η Τουρκία ελέγχει την πολιτική σκηνή στην Τρίπολη και επιβάλλει την παρουσία της ως τετελεσμένο γεγονός.

Ο Al-Mahjoub θεώρησε την Τρίπολη ως πρωτεύουσα που καταλαμβάνεται από την Τουρκία. Είπε ότι η τουρκική αντιπροσωπεία εισήλθε στην Τρίπολη με αλαζονεία, και χωρίς συντονισμό με τις αρχές της Λιβύης και δεν έδειξε κανένα σημάδι σεβασμού της κυριαρχίας της Λιβύης.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.