Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την μυρίστηκε τη δουλειά.. Μπογδάνος: Να μην βιαστούμε να φέρουμε προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια

Να "παγώσει" η κύρωση των μνημονίων συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τα Σκόπια προτείνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή το...







Να "παγώσει" η κύρωση των μνημονίων συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τα Σκόπια προτείνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τα αρχικά που φέρουν οι φανέλες των ποδοσφαιριστών της γειτονική χώρας στο EURO.

"Αν οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν λέγονται «Μακεδονία» αλλά -ακόμα και βάσει αυτής της συμφωνίας την οποία πολλοί θεωρούμε μη ωφέλιμη, όμως τέλος πάντων είναι μια διεθνής συμφωνία που η χώρα πρέπει να σεβαστεί ειδικά με την Τουρκία απέναντι - λέγονται Βόρεια Μακεδονία- τότε ίσως και εμείς δεν πρέπει να βιαστούμε να φέρουμε προς κύρωση τα συγκεκριμένα μνημόνια στη βουλή. Η προσωπική μου γνώμη θα ήταν να μην έρθουν και καθόλου σε αυτήν την κοινοβουλευτική θητεία, δηλαδή να παραμείνουν μια εκκρεμής πίεση απέναντι στα Σκόπια που φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν ότι δεν λέγονται Μακεδονία" είπε συγκεκριμένα ο κ. Μπογδάνος.

"Παραμένοντας τα μνημόνια μια εκκρεμής πίεσης, οι Σκοπιανοί ενδεχομένως να είναι πιο γρήγορα συνεπείς ως προς τις δικές τους υποχρεώσεις. Εάν δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι Μακεδονία, δεν βρίσκω λόγο εμείς να είμαστε διαρκώς το καλό παιδί το οποίο εκπληρώνει αυτά τα οποία ο άλλος παραβαίνει" συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.