Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Ξεκίνησε η απολογία του συζυγοκτόνου - Κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα

Ξεκίνησε η απολογία του καθ' ομολογίαν δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ενώπιον του 12ου Τακτικού Ανακριτή. Η διαδικασία άρχισε, α...







Ξεκίνησε η απολογία του καθ' ομολογίαν δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ενώπιον του 12ου Τακτικού Ανακριτή.

Η διαδικασία άρχισε, αφού ο δικαστικός λειτουργός μελέτησε το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο 33χρονος κατηγορούμενος, και αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες καθώς ο πιλότος θα απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή.

Ο συζυγοκτόνος έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν από τις 10 το πρωί. Η μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έγινε με αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Πολίτες που βρισκόταν στα δικαστήρια άρχισαν να φωνάζουν μόλις έφτασε ο πιλότος «Τέρας κτήνος. Να σαπίσεις στη φυλακή».

Ο κατηγορούμενος για τον θάνατο της συζύγου του και τη θανάτωση του σκυλιού τους, βρίσκεται σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. Θα ζητηθεί από τον δράστη του εγκλήματος να εξιστορήσει την δική του εκδοχή για αυτά που καταγράφονται στην δικογραφία.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.