Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά – 32χρονος συζυγοκτόνος: Να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με την ανατροφή της Λυδίας

Σοβαρός, μετρημένος και χωρίς να δείξει κανένα στοιχείο λύπης. Έτσι περιγράφουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμον...








Σοβαρός, μετρημένος και χωρίς να δείξει κανένα στοιχείο λύπης. Έτσι περιγράφουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. 

Όσοι γνωρίζουν τον 32χρονο πιλότο, δεν εκπλήσσονται, καθώς με την ίδια ψυχραιμία σκηνοθέτησε και την ληστεία στα Γλυκά Νερά προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ότι είναι ο δολοφόνος της συζύγου του, Κάρολαϊν.

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (19/6), σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο 32χρονος φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα». Όσοι γνωρίζουν τον πιλότο, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία, του καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία στα Γλυκά Νερά αφότου δολοφόνησε την Κάρολαϊν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατηγορείται για δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και θανάτωση ζώου, και δύο πλημμελήματα, ψευδή κατάθεση κάτ’ εξακολούθηση και ψευδή καταγγελία στις αρχές. Παρά το γεγονός ότι για 37 ημέρες επιχείρησε να παραπλανήσει όχι μόνο τις αστυνομικές αρχές αλλά και όλη τη χώρα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τώρα, δηλώνει, μέσω των συνηγόρων του μετανιωμένος και ζητά συγνώμη για την πράξη του, και αυτή την στάση αναμένεται να τηρήσει και σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Τα δικαστήρια στην κυριολεξία βουλιάζουν από δημοσιογράφους που βρίσκονται στο σημείο για να μπορέσουν να αποσπάσουν έστω και μια κουβέντα από τον από τον άνθρωπο που 37 μέρες υποκρινόταν μέχρι να φτάσει να ομολογήσει ότι δολοφόνησε τον άνθρωπό του.

Ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στον ανακριτή λίγο μετά τις 10:00 το πρωί για την απολογία του. Τα μέτρα στην πρώην σχολή Ευελπίδων είναι Δρακόντεια, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να φορά και πάλι αλεξίσφαιρο γιλέκο.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.