Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρώην ιμάμης Αγίας Σοφίας: «Να πάνε στην Ελλάδα, όσοι ενοχλούνται με τις προσευχές μας εκεί»

«Όσοι στην Τουρκία ενοχλούνται από τις προσευχές στην Αγία Σοφία, ας πάνε στην Ελλάδα ή στην Αρμενία, που επίσης έχουν δηλώσει την ενόχλησή...








«Όσοι στην Τουρκία ενοχλούνται από τις προσευχές στην Αγία Σοφία, ας πάνε στην Ελλάδα ή στην Αρμενία, που επίσης έχουν δηλώσει την ενόχλησή τους», σχολίασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρώην ιμάμης της Αγίας Σοφίας Μεχμέτ Μποϊνουνκαλίν.

Ο Μποϊνουνκαλίν, καθηγητής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Μαρμαρά, ήταν ο πρώτος ιμάμης που είχε διοριστεί μετά την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τέμενος από την τουρκική κυβέρνηση και οι σχέσεις του με τους συντηρητικούς ισλαμιστές στην Τουρκία είναι γνωστές.

Στη θέση του ιμάμη της Αγίας Σοφίας, παρέμεινε για οκτώ μήνες, αφού εξαιτίας των συντηρητικών θέσεων που εξέφραζε δημόσια και της ανάμιξής του σε πολιτικά ζητήματα, οδηγήθηκε ουσιαστικά σε παραίτηση, επικαλούμενος πως επιθυμεί να επιστρέψει στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα.

Η ανάρτηση του Μποϊνουνκαλίν στο Twitter για την Αγία Σοφία, και όσους συνεχίζουν ν’ αντιδρούν στην επαναλειτουργία του μνημείου ως τεμένους, θεωρείται «επανεμφάνιση» του «καρατομημένου» -ουσιαστικά- πρώην ιμάμη.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.