Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο στο Ρέθυμνο: Ψάχνει να βρει τον οδηγό που τη χτύπησε και την εγκατέλειψε

Η κα. Ζωή Τζάρτα, έπεσε θύμα τροχαίου στην λεωφόρο Κουντουριώτη στο Ρέθυμνο, στις 15 Ιουνίου κι έκτοτε παραμένει κλινήρης στο Γενικό Νοσοκο...







Η κα. Ζωή Τζάρτα, έπεσε θύμα τροχαίου στην λεωφόρο Κουντουριώτη στο Ρέθυμνο, στις 15 Ιουνίου κι έκτοτε παραμένει κλινήρης στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει η ίδια σε επιστολή της, οδηγούσε το ποδήλατό της όταν ένας οδηγός της έκλεισε το δρόμο και αφού πρώτα προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει, στη συνέχεια την εγκατέλειψε!

Η κα. Τζάρτα, μέσα από αυτή την επιστολή, επιθυμεί να βρεθούν τα στοιχεία του οδηγού και γι’ αυτό απευθύνει έκκληση ώστε να συνεργαστούν το ΕΚΑΒ με την Τροχαία Ρεθύμνης.

Η επιστολή:

«Θέλω να απευθύνω Δημόσια Ευχαριστήριο προς την άγνωστη ιατρό του Ρεθύμνου, η οποία με συγκινητικό αλτρουισμό και ενδιαφέρον με συνέτρεξε σε μια δύσκολη κατάσταση που περιήλθα μετά από τροχαίο ατύχημα που είχα με το ποδήλατό μου στη Λεωφόρο Κουντουριώτη, όταν ΙΧΦ αυτοκίνητο αγνώστων λοιπών στοιχείων μου έκλεισε τον δρόμο εξερχόμενο από την παράνομη προσωρινή στάθμευσή του μπροστά από το ΑΤΜ της Eurobank.

Ήταν ημέρα Τρίτη 15/6/2021 και ώρα περίπου 18.45 μ.μ. βροχερή ημέρα.

Ο υπαίτιος οδηγός του ΙΧΦ αναζητείται από την Τροχαία, ενώ προς στιγμήν κατέβηκε για να με βοηθήσει δηλώνοντάς μου ότι θα με βοηθήσει σε ό,τι χρειασθεί χωρίς να αφήσει τα στοιχεία του μεταφέροντας απλώς το ποδήλατο εκτός οδοστρώματος και μετά αποχώρησε! Εγώ ήμουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εξαιτίας του τραυματισμού μου και δεν μπόρεσα να ειδοποιήσω την Τροχαία.

Απευθύνω έκκληση προς την ιατρό που βρέθηκε τυχαία στον τόπο του ατυχήματος και με τράβηξε εκτός οδοστρώματος και μου συμπαραστάθηκε πολύ μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, να εμφανιστεί και να με συνδράμει περαιτέρω! Ήταν για μένα Άγγελος εξ ουρανού!

Επίσης παρακαλώ το ΕΚΑΒ να συνεργαστεί με την Τροχαία Ρεθύμνου και να δώσει στοιχεία για την ανεύρεση του προσώπου που τους ειδοποίησε και κατέφθασε το ασθενοφόρο σε χρόνο ρεκόρ για την μεταφορά μου στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και μέχρι σήμερα παραμένω κλινήρης».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.