Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τυφώνας Σάκκαρη: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να γράφει ιστορία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε με 2-0 σετ την Πολωνή Ίγκα Σβιάτεκ και προκρίθηκε στα ημιτελικ...





Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να γράφει ιστορία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε με 2-0 σετ την Πολωνή Ίγκα Σβιάτεκ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

 Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα της έως τώρα και φυσικά για τη μεγαλύτερη διάκριση Ελληνίδας τενίστριας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σβιάτεκ ήταν η περσινή νικήτρια του τουρνουά.

Το σίγουρο είναι ότι το ελληνικό τένις διανύει τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του, με δύο εκπροσώπους στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Τον... δρόμο έδειξε χθες ο Στέφανος Τσιτσιπάς και σήμερα ακολούθησε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε εύκολα τα πρώτα δύο γκέιμ, αλλά αντέδρασε άμεσα. Πήρε πίσω το break, βελτίωσε πολύ το σερβίς της και στο κρίσιμο σημείο εκμεταλλεύθηκε τα συνεχόμενα λάθη της αντιπάλου της και της «έσπασε» εκ νέου το σερβίς, παίρνοντας προβάδισμα 5-4. 

Στο επόμενο γκέιμ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε ένα σετ μπολ, χρειάστηκε να σώσει ένα break point, αλλά με έναν εξαιρετικό κερδισμένο πόντο «έγραψε» το 6-4 και έκανε το πρώτο βήμα. Ήταν η πρώτη απώλεια σετ για τη Σβιάτεκ στο Ρολάν Γκαρός, από τον Ιούνιο του 2019!


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.