Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ... Ο Ερντογάν «απαντά» στις ΗΠΑ: «Δεν θα υποχωρήσω στον Μπάιντεν»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως θέτει ήδη «τους τόνους» για την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής του NATO και τη συνάντηση που θα έχει με τον...





Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως θέτει ήδη «τους τόνους» για την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής του NATO και τη συνάντηση που θα έχει με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν, καθώς σε εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος AKP μίλησε για την προσέγγιση και τη στάση που θα επιδείξει, σχετικά με τα προβλήματα που ταλανίζουν τις διμερείς σχέσεις τους.

Έπειτα από τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα θέσει στον Ερντογάν, τις τουρκικές προκλητικές και ανησυχητικές ενέργειες στη Μεσόγειο, ο Τούρκος Πρόεδρος «απάντησε» με τον δικό του τρόπο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να «υποχωρήσει» στις συνομιλίες που θα έχουν οι δύο τους, στις 14 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Μανώλης Κωστίδης, ανταποκριτής του SKAI στην Κωνσταντινούπολη, ο Πρόεδρος Ερντογάν μίλησε στην κοινοβουλευτική ομάδα του AKP, λέγοντας ότι: «Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ θα εξετάσουμε με τους ομολόγους μας τα ζητήματα που έχουμε στην ατζέντα μας. Δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε υποχώρηση. Επ’ ευκαιρία της Συνόδου θα συναντηθούμε κυρίως με τον πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Μπάιντεν. Θα έχουμε συναντήσεις με τους ηγέτες της Λιθουανίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Ελλάδας, κι αν το επιτρέπει ο χρόνος και με άλλους συμμετέχοντες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Το μόνο που περιμένουμε από τα μέλη της συμμαχίας, σε σχέση με τις εξελίξεις στην περιοχή, είναι να μας δείξουν σεβασμό στα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρα μας όπως και ευαισθησίες για την ασφάλεια της χώρας μας. Στους ομολόγους μας θα εκφράσουμε την αποφασιστικότητά μας στα ζητήματα αυτά». Τέλος, ο Ερντογάν σημείωσε ότι: «Με πολλαπλές επεμβάσεις από την Ανατολική Μεσόγειο μέχρι και τη Λιβύη η Τουρκία έδωσε την πιο αποτελεσματική απάντηση στις προσπάθειες να την εγκλωβίσουν στα παράλιά της».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.