Tελευταια Νεα

Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2021

Καραμαδούκης: «Δεν υπάρχει καύσωνας υπάρχει σχέδιο για να πουλήσουν παγωτά»

 


Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι μεγάλη μερίδα του εθνικιστικού κοινού υιοθέτησε την περίοδο της πανδημίας πλήθος θεωριών συνωμοσίας. Αυτό πηγάζει πέρα από λόγους ψυχοπαθολογίας σε έναν ιδεολογικό δογματισμό του τύπου «οφείλουμε να αντιδρούμε σε κάθε τι που φέρνει μια αστική κυβέρνηση ως μέτρο, καθώς από πίσω της κρύβεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Γράφει ο Γεώργιος Καραμαδούκης

Στην αρχή είπανε ότι υπάρχει σχέδιο σημαντικής μειώσεως του πληθυσμού. Δεν έγινε. Μετά είπανε ότι θέλουν να μας ελέγξουν με τα lockdown. Δεν έγινε. Μετά είπανε ότι θα πεθάνουμε από το διοξείδιο της αναπνοής μας με τις μάσκες. Δεν έγινε. Κατόπιν είπαν ότι θα κλείσουν τις εκκλησίες. Δεν έγινε. Μετά είπαν ότι θα μας βάλουνε τσιπάκια. Δεν έγινε. Στην συνέχεια είπανε ότι θα ενεργοποιηθούν τα εμβόλια μέσω του 5G και θα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα. Δεν έγινε. Ακολούθως υποστήριξαν ότι υπάρχει σχέδιο καταστροφής της οικονομίας με τα lockdown για να μας αρπάξουν τις περιουσίες. Δεν έγινε. Τώρα που βγήκαν τα εμβόλια για να ανοίξει η οικονομία αναφέρουν πως θα βγάλουμε καρκίνο και ότι βάζουμε μέσα το χάραγμα του αντίχριστου!

Το αντιδραστικό αυτό κοινό έφθασε μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτυώσεως να αμφισβητεί ακόμα και την ίδια την ύπαρξη της πανδημίας! Τι και αν οι νεκροί και μάλιστα με περιοριστικά μέτρα και εμβόλια έχουν φθάσει τα 4.000.000 παγκοσμίως, τι και αν κόσμος υποφέρει από τα κουσούρια που αφήνει ο κορωνοϊός, το κοινό αυτό συνεχίζει ακάθεκτο στην συνωμοσιολογία, διότι υπάρχει σχέδιο…..

Οι αναχρονιστές κομματικοί ηγέτες και παράγοντες του εθνικιστικού χώρου, καθώς και εφημεριδάδες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, υιοθέτησαν θεωρίες συνωμοσιας ή εμφανίστηκαν ως τάχα μου σκεπτικιστές απέναντι στα μέτρα και στα εμβόλια. Αυτό το έπραξαν για να εξυπηρετήσουν πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες. Άλλοι για τα ψηφαλάκια και άλλοι για τα λεφτουδάκια από την πώληση των φυλλάδων και των περιοδικών τους.

Ο εθνικισμός όμως λέμε δεν είναι φιλελεύθερη δημοκρατία, στην οποία εξυψώνεται ο ατομισμός έναντι του εθνικού καλού. Και στον εθνικισμό, αλλά και εν γένει στην κοινή λογική, το καλό για κάθε θέμα το υποδεικνύουν οι ειδικοί-εκλεκτοί και όχι η άσχετη μάζα. Τόσο το αντιδραστικό αυτό κοινό όσο και οι προαναφερόμενοι εκμεταλλευτές του προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον εθνικισμό, καθώς αντί να προβάλλουν την αλληλεγγύη και την θυσία για τον κοινωνικό σύνολο ενεργούν ως «παρτάκηδες» δημοκράτες εναντίον του.

Ο εθνικιστικός χώρος οφείλει να εκσυγχρονιστεί και να εγκαταλείψει δόγματα, σκοταδισμούς, λαϊκισμούς και τάχα μου σκεπτικισμούς. Η άρνηση της πραγματικότητας θα τον θέσει στο περιθώριο. Όλοι εσείς οι αντιδραστικοί δεν έχετε απλά πιάσει πάτο αλλά σκάβετε στα υπόγεια. Μην παραπονιέστε γιατί βρίσκεστε εκεί. Αυτό σας αξίζει. ΄Η θα αλλάξετε ή θα βουλιάξετε...

---

Ο Γιώργος Καραμαδούκης... Σήμερα στις 22 00 όπως κάθε Τετάρτη στην εκπομπή Αριστοκρατία παρουσιάζεται η βυζαντινή μουσική στην διαχρονία της. Αναδεικνύεται το περιεχόμενό της, ο θρησκευτικός και κοσμικός χαρακτήρας της και οι επιδράσεις που άσκησε σε σχέση με τις ξενικές μουσικές και τις νεώτερες ελληνικές. https://www.youtube.com/watch?v=LOkqLnb4FP0---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

« Προηγουμενη
Επομενη »