Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νοσοκόμα στη Βρετανία ψώνισε πατατάκια με την πιστωτική νεκρής γυναίκας

 Την κατηγορία της κλοπής αντιμετωπίζει μια νοσοκόμα στη Βρετανία, η οποία φέρεται να έκλεψε ασθενή της που είχε πεθάνει μερικά λεπτά πριν...

 Την κατηγορία της κλοπής αντιμετωπίζει μια νοσοκόμα στη Βρετανία, η οποία φέρεται να έκλεψε ασθενή της που είχε πεθάνει μερικά λεπτά πριν.

Μια νοσοκόμα στη Βρετανία κατηγορείται ότι έκλεψε την πιστωτική κάρτα μιας νεκρής γυναίκας προκειμένου να αγοράσει πατατάκια και γλυκά από το μηχάνημα του νοσοκομείου.


Η 23χρονη Αγιέσα Μπασαράτ πήρε την κάρτα της 83χρονης γυναίκας μετά τον θάνατό της, στο νοσοκομείο Heartlands Hospital του Μπέρμιγχαμ. Η νοσοκόμα χρησιμοποίησε την κάρτα 17 λεπτά μετά τον θάνατό της 83χρονης. Συνολικά έκανε έξι αγορές αξίας μίας λίρας στο αυτόματο μηχάνημα του νοσοκομείου.


Στη συνέχεια η 23χρονη νοσοκόμα έκανε άλλη μία αγορά και προσπάθησε ακόμη δύο φορές όταν επέστρεψε ξανά στη δουλειά έπειτα από μερικές μέρες. Σύμφωνα όμως με την αστυνομία, η κάρτα είχε ήδη ακυρωθεί και η νοσοκόμα συνελήφθη κατά τη διάρκεια της βάρδιάς της την ίδια μέρα, έχοντας την πιστωτική ακόμη στην κατοχή της.


Η νοσοκόμα δικαιολογήθηκε στις αρχές ότι είχε βρει την κάρτα και την είχε μπερδέψει με τη δικιά της, αλλά δεν έπεισε διότι οι κάρτες ήταν διαφορετικού χρώματος. Τελικά καταδικάστηκε σε δύο ποινές φυλάκισης 5 μηνών η καθεμία με αναστολή 18 μηνών.


«Η οικογένεια της θανούσης έπρεπε να προσπαθήσει να συμβιβαστεί με την ιδέα του θανάτου του αγαπημένου τους προσώπου από κορονοϊό, όταν ανακάλυψαν ότι η κάρτα της έλειπε» σχολίασε ο αστυνομικός Άντριου Σνόουντον, σύμφωνα με το BBC. Μόλις το περιστατικό έγινε γνωστό, η νοσοκόμα τέθηκε σε αργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.