Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατί στην Βρετανία καταγράφονται πλέον ελάχιστοι θάνατοι παρά την «έκρηξη» στα κρούσματα κορωνοϊού - ΠΙΝΑΚΑΣ

  Η αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών σε αριθμούς- Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας του LSE επισημάινει ότι στη Βρετανία εντοπίστηκαν χθες ,Τρίτ...




 





Η αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών σε αριθμούς- Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας του LSE επισημάινει ότι στη Βρετανία εντοπίστηκαν χθες ,Τρίτη, 22.866 νέα κρούσματα και μόνο τρεις θάνατοι – Την ίδια ημέρα , η Ρωσία κατέγραψε λιγότερα κρούσματα - 21.650 - αλλά 611 θανάτους!

«Τα εμβόλια δουλεύουν και μας προστατεύουν» τόνισε σε ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας του LSE Ηλίας Μόσιαλος.

Παραθέτοντας τα στοιχεία από τις χώρες που κατέγραψαν χθες τον μεγαλύτερο αριθμό νέων κρουσμάτων, ο κ. Μόσιαλος σημειώνει ότι στη Μεγάλη Βρετανία, που η μετάλλαξη Δέλτα εξαπλώνεται ραγδαία, ο αριθμός των μολύνσεων άγγιξε τους 22.866. Ωστόσο, μόλις 3 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ 297 νοσούν σοβαρά.

Αντίθετα, στη Ρωσία με 21.650 κρούσματα, οι θάνατοι άγγιξαν τους 611 και στην Αργεντινή, με 18.389 κρούσματα, πέθαναν 574 άτομα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι δύο χώρες έχουν πολύ υψηλότερα περιστατικά σοβαρά νοσούντων.

mosialos_pinakas_krousmata



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.