Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Έστειλε για δεύτερη φορά την πεθερά του στο νοσοκομείο - Σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον γαμπρό της, έπεσε μία 77χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, που αποκαλύπ...

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον γαμπρό της, έπεσε μία 77χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, που αποκαλύπτονται σήμερα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο "θερμόαιμος" γαμπρός ξυλοκοπά άγρια και στέλνει στο νοσοκομείο την πεθερά του.



Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αστυνομία ενημερώθηκε για ενδοοικογενειακό περιστατικό, σε σπίτι που βρίσκεται σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην κατοικία, ήταν ήδη εκεί ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την 77χρονη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Πηγές του cretalive.gr αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε χτυπηθεί τόσο άσχημα, που ήταν γεμάτη αίματα, ενώ αίμα υπήρχε και στο πάτωμα. Αποκαλύφθηκε δε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 53χρονος χτύπησε τη γυναίκα, καθώς ανάλογο περιστατικό είχε γίνει και τον Ιούνιο του 2020 με την ηλικιωμένη να καταλήγει ξανά στα ΤΕΠ του νοσοκομείου.


Η εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού της 77χρονης αναβλήθηκε για τις 14 Ιουνίου. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ανέβηκε στην έδρα, διαβάστηκε μία κατάθεση αστυνομικού και αμέσως μετά διέκοψε, έπειτα από εισήγηση του Εισαγγελέα. Όταν επανήλθε, ο Εισαγγελέας της έδρας τόνισε ότι το δικαστήριο δεν έχει στη διάθεσή του ούτε την έκθεση του ιατροδικαστή ούτε το πόρισμα της κλινικής, προκειμένου να έχει εικόνα για τη σοβαρότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ως εκ τούτου, εισηγήθηκε την αναβολή προκειμένου να προσκομιστούν στο δικαστήριο όλα αυτά τα στοιχεία που θα "κρίνουν" και αν θα υπάρξει διαφορετική ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου.


Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 14 Ιουνίου και ο 53χρονος απαγορεύεται να πλησιάσει στα 50 μέτρα το σπίτι και την 77χρονη γυναίκα. Επιπλέον ζητήθηκε να ενημερωθεί ο Διοικητής του Α Αστυνομικού Τμήματος για τους όρους που τέθηκαν στον 53χρονο προκειμένου αυτοί να τηρηθούν αυστηρά. Ο ίδιος πάντως, είπε ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.