Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σιγά μην ήταν και 48 χιλιάδες... Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι «εξουδετέρωσαν» 48 Κούρδους αυτονομιστές

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης «Άνοιξη Καλοκαίρι» εξουδετερώθηκαν 48 Κούρδοι αυτονομιστές, οι...





Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης «Άνοιξη Καλοκαίρι» εξουδετερώθηκαν 48 Κούρδοι αυτονομιστές, οι οποίοι αναφέρονται ως ‘τρομοκράτες’.

Σύμφωνα με το Ajans Haber οι επιχειρήσεις των σωμάτων ασφαλείας ξεκίνησαν στις 15 Απριλίου 2021 με σκοπό την εξουδετέρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK από την τουρκική επικράτεια και την απομάκρυνση των αυτονομιστών που κατοικούν σε επαρχίες της.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι κομάντο της στρατοχωροφυλακής και μέλη των ειδικών επιχειρήσεων έχουν προγραμματίσει μέχρι την 1η Οκτωβρίου, 9.630 επιχειρήσεις κατά των Κούρδων αυτονομιστών, ενώ μέχρι σήμερα έχουν υλοποιηθεί 3.801. Σκοτώθηκαν 48 Κούρδοι αυτονομιστές, εντοπίστηκαν 298 καταφύγια και σπήλαια, εξουδετερώθηκαν 159 νάρκες, κατασχέθηκαν 99 χειροβομβίδες, 35 ραδιόφωνα, 8,2 τόνοι τροφίμων και υλικά διαβίωσης.

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.