Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφροδίτη Λατινοπούλου για επίθεση σε 26χρονη: Κάποιοι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να ενσωματωθούν... «Η Δανία δείχνει το δρόμο»

Μετά το tweet της για τις αξύριστες μασχάλες και τις ραγάδες, που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξαναχτυπά. Αυτή...





Μετά το tweet της για τις αξύριστες μασχάλες και τις ραγάδες, που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξαναχτυπά.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η επίθεση που δέχτηκε μία 26χρονη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί. Υπενθυμίζουμε ότι μια ομάδα έξι Πακιστανών την περικύκλωσε, της έσκισε την μπλούζα και άρχισε να τη βιντεοσκοπεί με κινητό. 

Η γυναίκα έντρομη άρχισε να φωνάζει και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα που αναγνωρίστηκαν από το θύμα.

Η κ. Λατινοπούλου, μέσω Twitter, τόνισε ότι αλλοδαποί δεν θέλουν να ενσωματωθούν και πρότεινε τη λύση.

«Η εγκληματική ενέργεια έξι Πακιστανών χτες το απόγευμα που προσπάθησαν να βιάσουν μια 25χρονη Ελληνίδα που είχε πάει για μπάνιο στην Αγία Μαρίνα δείχνει ξεκάθαρα πως κάποιοι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να ενσωματωθούν. Η Δανία δείχνει το δρόμο» έγραψε.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.