Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγία Μαρίνα: Στον ανακριτή οι δύο από τους έξι Πακιστανους που ξεγύμνωσαν την 25χρονη...!!

Στον ανακριτή οδηγούνται οι δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, που κατηγορούνται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και φθορά ξέ...





Στον ανακριτή οδηγούνται οι δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, που κατηγορούνται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας και που συνελήφθησαν στην Αγία Μαρίνα και κατηγορούνται για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε 25χρονη όταν έφυγε από την παραλία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η 25χρονη γυναίκα είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της, που είναι επίσης Πακιστανός, και φεύγοντας εκείνη προχώρησε προς το πάρκινγκ, ενώ εκείνος πήγε να πάρει κάτι από το περίπτερο.

 Τότε και ενώ περίμενε μόνη της στον χώρο στάθμευσης, την περικύκλωσαν έξι άτομα πακιστανικής καταγωγής και επιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μαλιστα με κινητό, το σκηνικό της φρίκης και αναμεταδίδοντάς το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα! Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει απο τα νύχια των αρπακτικών, κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου.

Mιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της 25χρονης κοπέλας απο το Αιγάλεω.

Την «μπλόκαραν» στο πάρκινγκ

To άγριο σκηνικό στήθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Ήταν 18:00 όταν η κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο πάρκινγκ του καταστήματος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

. Ο άνδρας απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά και τότε η ομάδα των έξι, την πλησιάζει και την περικυκλώνει. Ένας εκ των δραστών σηκώνει το κινητό και ξεκινά το live streaming, ενώ οι υπόλοιποι ορμάνε πάνω της και της τραβούν τα ρούχα. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει όμως εκείνοι σαν πεινασμένα αρπακτικά, συνεχίζουν να της τραβούν τη μπλούζα και οταν το θύμα βάζει τις φωνές και αρχίζει να κλαίει, οι δράστες αρχίζουν να βγάζουν αλαλαγμούς και δυνατές φωνές στη γλώσσα τους.

Ένα φρικτό και αδιανόητο σκηνικό... Η κοπέλα αντιστέκεται και τελικά καταφέρνει να ξεφύγει και οι δράστες απομακρύνονται. Το συμβάν το καταγγέλει στην Αστυνομία και μετα τη σύλληψη των δυο στις 19:45, οι αστυνομικοί αναζητούν και τα υπολοιπα τέσσερα μέλη της άγριας συμμορίας των βιαστών.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.