Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρέχουν για να σωθούν οι τούρκοι: Τα κουρδικά drones τους «θερίζουν» και στο Β. Ιράκ και Αμερικανική ενίσχυση στους; Κούρδους της Β.Συρίας

Σε τουρκικό "Βιετνάμ" εξελίσσεται η εμπλοκή του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στο μέτωπο του Β. Ιράκ και στον συνεχή αγώνα του εναντί...




Σε τουρκικό "Βιετνάμ" εξελίσσεται η εμπλοκή του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στο μέτωπο του Β. Ιράκ και στον συνεχή αγώνα του εναντίον των Κούρδων σε όλα τα μέτωπα της Μέσης Ανατολής.

Tα χτυπήματα των κουρδικών drone είναι σαρωτικά κατά βάσεων και αεροδρομίων, με την Άγκυρα να δέχεται τον πλήρη αιφνιδιασμό από τους Κούρδους μαχητές. Εχθές, δημοσιεύθηκε νέο βίντεο από χτύπημα κατά Τούρκων στο Β. Ιράκ από το Gerilla TV.

Δείτε το βίντεο:


Η Τουρκία μπορεί να πιστεύει ότι έχει ποιοτικό στρατιωτικό πλεονέκτημα έναντι των Κούρδων, αλλά θα ήταν ανόητο για την Άγκυρα να υποθέσει ότι ένα τέτοιο πλεονέκτημα θα είναι διαρκές.

Η μαζική χρήση μη επανδρωμένων οχημάτων από τους Κούρδους θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στο πόλεμο της Τουρκίας σε Ιράκ, Συρία, και ΝΑ Τουρκία αφού είναι πιθανό να δούμε θεαματικά κουρδικά κτυπήματα σε τουρκικούς στόχους παντού πλέον.

Ο Μάικλ Ρούμπιν, ο σημαντικότερος ειδικός αμερικανικού ιδρύματος στις ΗΠΑ και γνωστός για την εχθρότητα του προς την Τουρκία, είχε αναφέρει στο παρελθόν, ότι ''η οργάνωση PKK θα κάνει επιθέσεις κατά τουρκικών βάσεων με drone”.

Mετά την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Ουάσιγκτον, οι Τούρκοι δέχονται συνεχώς χτυπήματα από τις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ και προσωπικά ο Αμερικανός πρόεδρος, έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του, πριν αναλάβει ακόμη την εξουσία στις ΗΠΑ σε σχέση με τους Σύρους Κούρδους και την κατάσταση στην Συρία.

Αυτό που φοβίζει τους Τούρκους είναι μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργήσουν το συριακό Κουρδιστάν, εις βάρος του 28% της επικράτειας της συριακής δημοκρατίας, προκαλώντας ντόμινο μελλοντικών εξελίξεων στην περιοχή, αγνοώντας την θέση της Τουρκίας σε αυτό το θέμα.

Οι ΗΠΑ ελέγχουν μια μεγάλη περιοχή κοντά στα τουρκο-συριακά σύνορα μέσω των ενόπλων δυνάμεων τους, ενισχύοντας τους Σύρους Κούρδους με όλους τους τρόπους, όπλα, πυρομαχικά, εκπαίδευση, χρήματα, για να ανακηρύξουν οι ίδιοι σε εύλογο διάστημα την αυτονομία τους στα πρότυπα του ιρακινού Κουρδιστάν.

Οι HΠΑ έστειλαν οχήματα όπλα στους Κούρδους της Συρίας. Περίπου 90 οχήματα έκαναν την παρουσία τους στη περιοχή, προκαλώντας προβληματισμό στην Άγκυρα. Η συνεχιζόμενη παροχή στρατιωτικής βοήθειας στους Κούρδους του Β. Ιράκ από τις ΗΠΑ, αργά ή γρήγορα θα συμβάλλει αποφασιστικά στη δημιουργία ενός αξιόμαχου Κουρδικού στρατού.

Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τους αποσταλεί βαρύ στρατιωτικό υλικό, όπως άρματα, πυροβολικό, Ε/Π και μαχητικά αεροσκάφη, καθώς επίσης και να δημιουργηθεί το στρατιωτικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο από το οποίο να εκπηγάσουν στελέχη των Κουρδικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και χειριστές του παραπάνω προηγμένου στρατιωτικού υλικού.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.