Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαχαίρωσε, έβρισε και απείλησε την αδελφή του στο Αγρίνιο!

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν έναν 45χρονο ο οποίος προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος τη...





Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν έναν 45χρονο ο οποίος προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος της αδελφής του, την οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να «χαρακώσει» με μαχαίρι μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών!

Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην παιδική χαρά του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, όταν τα δυο αδέλφια διαπληκτίστηκαν για οικογενειακούς λόγους και ο άνδρας άρχισε να απειλεί και να βρίζει χυδαία την αδελφή του. Μάλιστα, αγνοώντας όσους παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το ξέσπασμά του, έβγαλε και μαχαίρι με το οποίο χάραξε τα χέρια της γυναίκας προκαλώντας της εκδορές!

Αμέσως μετά, ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν εντοπίστηκε, παρά τις εκτεταμένες αναζητήσεις που ακολούθησαν την υποβολή μήνυσης εναντίον του από την αδελφή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βλάβης, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.