Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το «όραμα» Ερντογάν για τριπλή διοίκηση στην Ιερουσαλήμ – Γιατί καταράστηκε την Αυστρία

Την απομάκρυνση της Άγκυρας από την προσπάθεια προσέγγισης της Δύσης επιβεβαιώνουν οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που άστραψε και βρ...





Την απομάκρυνση της Άγκυρας από την προσπάθεια προσέγγισης της Δύσης επιβεβαιώνουν οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που άστραψε και βρόντηξε κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν αλλά και κατά της Αυστρίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος καταδικάζοντας την αμερικανική στήριξη στο Ισραήλ κατηγόρησε τον Μπάιντεν ότι τα χέρια του είναι αιματοβαμμένα ενώ επανέλαβε την ενόχλησή του και για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ.

«Κύριε Μπάιντεν! Στο ζήτημα της φερόμενης γενοκτονίας των Αρμενίων στάθηκες δίπλα στους Αρμένιους.

»Και τώρα είστε δίπλα σε αυτούς που με ασύμμετρη επίθεση, πραγματοποιούν επίθεση στη Γάζα και προκαλεί να γίνονται μάρτυρες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Και σε αυτό το γεγονός. Δυστυχώς, γράφετε μια ιστορία με τα αιματοβαμμένα χέρια σας.

»Μας αναγκάζετε να το πούμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Πριν από μόλις 15 ημέρες, ο Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπάιντεν και συμφώνησαν να συναντηθούν στην επικείμενο Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ωστόσο όπως τόνισε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης μετά τις δηλώσεις αυτές δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα πράγματα.

Για το ίδιο το κράτος του Ισραήλ, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι δεν έχει προκαθορισμένα σύνορα, πως έχει μετατραπεί σε εργαλείο τρομοκρατίας και διενεργεί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

«Τo Iσραηλινό κράτος του οποίου τα σύνορα του δεν είναι καθορισμένα έχει μετατραπεί σε ένα εργαλείο τρομοκρατίας, των πολιτικών που τρέχουν πίσω από τα όνειρα του Σιωνισμού, και των εξτρεμιστών που θεωρούν πως είναι καλό να κάνεις εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η εφημερίδα «Τούρκι» αναφέρεται στις δηλώσεις Ερντογάν και στην πρόταση να διοικείται με τριπλό τρόπο η Ιερουσαλήμ και εκπρόσωποι των τριών θρησκειών που συνυπάρχουν στην περιοχή να κυβερνούν.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι θα πρέπει να ιδρυθούν δύο κράτη, Παλαιστινιακό και ισραηλινό «όπως προτείνουν για την Κύπρο». Παρουσίασε επίσης σχετικούς χάρτες.

Ο Ερντογάν έστρεψε επίσης τα βέλη του και κατά της Αυστρίας την οποία και καταράστηκε γιατί ύψωσε τη σημαία του Ισραήλ το οποίο και χαρακτήρισε κράτος – τρομοκράτη.

«Καταριέμαι το Αυστριακό κράτος το οποίο ύψωσε τη σημαία του Ισραήλ στο κτίριο της πρωθυπουργίας.

»Σε ένα κρατικό κτίριο το να υψώνεις τη σημαία αυτού του κράτους-τρομοκράτη, σημαίνει πως ζεις ζωή ίδια με την τρομοκρατία.

»Το Αυστριακό κράτος φαίνεται πως τον λογαριασμό της Γενοκτονίας που έκανε στους Εβραίους θα τον χρεώσει στους Μουσουλμάνους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο πρωτοσέλιδό της η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ καταθέτει σχέδιο προστασίας της Παλαιστίνης και προτείνει να στείλουν δυνάμεις στην περιοχή η Τουρκία, το Ιράν, το Πακιστάν και το Κατάρ.

Προτείνει επίσης να σταλούν δυνάμεις αν χρειαστεί στον Λίβανο και την Ιορδανία και να δημιουργηθεί μια βάση που να προστατεύει την Παλαιστίνη.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.