Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δείτε φωτογραφίες: Μάνα και γιος παρίσταναν τους υπαλλήλους του ΙΚΑ και εκβίαζαν καταστηματάρχες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών,, τα στοιχεία ταυτότητας δύο Ελλήνων οι ...





Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών,, τα στοιχεία ταυτότητας δύο Ελλήνων οι οποίοι κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Πρόκειται για μία μητέρα τον γιο της οι οποίοι εισέρχονταν σε καταστήματα ένδυσης ιδιοκτησίας αλλοδαπών, στο κέντρο της Αθήνας και υποδυόμενοι τους υπαλλήλους Ασφαλιστικού Ιδρύματος, τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά, με το πρόσχημα της μη επιβολής προστίμου, για υποτιθέμενες παραβάσεις που διαπίστωναν κατά τον «έλεγχο» στο εκάστοτε κατάστημα. Τα δύο άτομα συνελήφθησαν στις 13-5-2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ομονοίας.

Πρόκειται για τους:

1. ΜΠΕΚΙΑΡΗ Σπυρίδωνα του Γεωργίου και της Μαγδαληνής, γεννηθέντα την 11-8-1990 στο Μαρούσι,


2. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Μαγδαληνή του Σπυρίδωνα και της Θεοφανίας, γεννηθείσα την 19-4-1968 στην Αυστραλία


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5202302 του Τμήματος Ασφαλείας Ομονοίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.