Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αττική: Συνελήφθη Απατεώνας που κατάκλεβε συστηματικά ποδήλατα - Η δράση του

Στην πράξη, κατά τις πρωινές ώρες αφαιρούσε τα ποδήλατα από αυλές ή πυλωτές πολυκατοικιών Τουλάχιστον 31 ποδήλατα έκλεψε, σύμφωνα με την ασ...





Στην πράξη, κατά τις πρωινές ώρες αφαιρούσε τα ποδήλατα από αυλές ή πυλωτές πολυκατοικιών

Τουλάχιστον 31 ποδήλατα έκλεψε, σύμφωνα με την αστυνομία από διάφορες περιοχές της Αττικής ο 42χρονος που συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της περασμένης Πέμπτης στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού κλοπής ποδηλάτου στοΝ Γέρακα, ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κλοπής και κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση και σε άλλες κλοπές ποδηλάτων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποδήλατο και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

''Καρφώνουν'' τα αμυντικά προγράμματα της χώρας Τούρκοι στρατιωτικοί

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 42χρονος, Έλληνας, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2019 προέβαινε συστηματικά σε κλοπές ποδηλάτων, σε διάφορες περιοχές περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Στην πράξη, κατά τις πρωινές ώρες αφαιρούσε τα ποδήλατα από αυλές ή πυλωτές πολυκατοικιών, ενώ τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες τα αφαιρούσε έξω από εμπορικά καταστήματα και άλλους δημόσιους χώρους.

Στις περιπτώσεις που τα ποδήλατα ήταν ασφαλισμένα με αντικλεπτικούς μηχανισμούς, χρησιμοποιούσε διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία μετέφερε εντός σακιδίου πλάτης.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.