Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟΙ θα μπορούσαν να το σκεφτούν...!!! Προγράμματα ΜΟΝΙΜΗΣ εγκατάστασης μεταναστών σε ακριτικά νησιά...!!!

Παραδοχή Μηταράκη για ΜΟΝΙΜΗ εγκατάσταση μεταναστών στα ακριτικά νησιά Στους 30.941 (!) οι επωφελούμενοι σύμφωνα με τον Δ.Ο.Μ , οι 7.298 σε...





Παραδοχή Μηταράκη για ΜΟΝΙΜΗ εγκατάσταση μεταναστών στα ακριτικά νησιά

Στους 30.941 (!) οι επωφελούμενοι σύμφωνα με τον Δ.Ο.Μ , οι 7.298 σε Αιγαίο και Θράκη!

Μετά από την ευρεία αναδημοσίευση στα ΜΜΕ του δελτίου τύπου της Παγχιακής Επιτροπής ΑΓΩΝΑ για το πρόγραμμα HELIOS, ο κ.Μηταράκης αναγκάστηκε μετά από 4 ημέρες εκκωφαντικής σιωπής με ανάρτησή του να δώσει μία άκρως σιβυλλική απάντηση για 661 επωφελούμενους και 181 διαμερίσματα του προγράμματος, για τα νησιά του Βόρειου- Νότιου Αιγαίου και τη Θράκη.

Παραδέχεται λοιπόν το Υπουργείο επίσημα, ότι εγκαθιστά μόνιμο πληθυσμό στις ακριτικές περιοχές, ενώ μέχρι σήμερα έλεγε το ακριβώς αντίθετο και δεσμευόταν επανειλημμένα για καμία μόνιμη παραμονή.

Τα αντίστοιχα στοιχεία που δίνει ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.) που “τρέχει” το πρόγραμμα HELIOS μαζί με ΜΚΟ,για την μεν ακριτική Ελλάδα αναφέρουν 7.298 επωφελούμενους, εκ των οποίων τα 3/4 στο Βόρειο Αιγαίο ( δεν δίνει ακριβή στοιχεία για διαμερίσματα ανά περιοχή), ενώ στο σύνολο της Ελλάδας είναι 30.941!! (στοιχεία ΔΟΜ στις 17-5-2021).

Δηλαδή επιδοτείται με το HELIOS μεταναστευτικός πληθυσμός αντίστοιχου μεγέθους πόλης, όπως π.χ. η Κόρινθος!

Ο αριθμός των επωφελούμενων από τον Δ.Ο.Μ. για Θράκη & Αιγαίο είναι κατά 11 φορές μεγαλύτερος από τα στοιχεία του Υπουργείου !

Δύο πράγματα λοιπόν μπορεί να συμβαίνουν:

Το Υπουργείο Μετανάστευσης και ο κ. Μηταράκης λένε ψέματα και εμφανίζουν παραπλανητικά στοιχεία, ή εμφανίζονται ως επωφελούμενοι πολύ περισσότεροι από ότι στην πραγματικότητα και έτσι κατασπαταλούνται κονδύλια για ανύπαρκτους ωφελούμενους; Τι από τα δύο συμβαίνει κ. Μηταράκη;

Αυτό που αντιλαμβάνονται οι νησιώτες είναι η πραγματικότητα. Ενώ αδειάζουν τα ΚΥΤ, οι μετανάστες στην πραγματικότητα δεν φεύγουν, αλλά εγκαθίστανται σε διαμερίσματα στις πόλεις των νησιών. Άλλωστε σε πρόσφατα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Μετανάστευσης αναφέρονται 3.680 νέα μισθωτήρια του προγράμματος HELIOS, μόνο για το 1ο τετράμηνο του 2021!

Το Υπουργείο λοιπόν αντί να χορηγεί τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα ώστε να μπορούν να φύγουν εκτός Ελλάδος, τους επιδοτεί να εγκατασταθούν στις ακριτικές περιοχές!
Διευκρίνηση : Το πρόγραμμα ένταξης HELIOS απευθύνεται ΜΟΝΟ στους αναγνωρισμένους πρόσφυγες, ενώ υπάρχει και άλλο επιδοτούμενο πρόγραμμα, το “ΕΣΤΙΑ 2021”, που είναι για τους αιτούντες άσυλο!

Στην χώρα που μαστίζεται από το μεταναστευτικό , απειλείται η εθνική της κυριαρχία και γίνονται γεωπολιτικές αναταράξεις δίπλα της, η κυβέρνησή της ΝΔ με τις ευλογίες του κ. Μητσοτάκη , ενάντια σε κάθε προηγούμενή της εξαγγελία , ασκεί επιδοματική πολιτική προσέλκυσης και εγκατάστασης των μεταναστευτικών ροών στις πιο ευαίσθητες περιοχές , ακριβώς πάνω στα σύνορα, δίπλα στο κράτος που καθημερινά απειλεί και διεκδικεί .

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.