Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΕΡΗ τουρκική πρόκληση... «Δεν ξεχνάμε τις φρικαλεότητες της Ελλάδας» λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ ανήμερα της επετείου της Ποντιακής Γενοκτονίας!

Δεν σέβεται την Ελλάδα, δεν σέβεται τη μνήμη εκείνων που σφαγιάστηκαν και ξεριζώθηκαν, δεν σέβεται ούτε και την ίδια την ιστορία η Τουρκία....





Δεν σέβεται την Ελλάδα, δεν σέβεται τη μνήμη εκείνων που σφαγιάστηκαν και ξεριζώθηκαν, δεν σέβεται ούτε και την ίδια την ιστορία η Τουρκία. Και ανήμερα της Γενοκτονίας των Ποντίων προκαλεί ξανά, κάνοντας λόγο για φρικαλεότητες της Ελλάδας

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που η Τουρκία «κόβει και ράβει» την ιστορία στα μέτρα της. Δεν είναι, επίσης, η πρώτη φορά που προκαλεί με μια ανακοίνωση ανήμερα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Το έκανε και φέτος το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Έβγαλε ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί την Ελλάδα για φρικαλεότητες (!) και για διαστρέβλωση της Ιστορίας!

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αν και δε πρέπει να ξεχνάμε τις άμεσες φρικαλεότητες που έχει διαπράξει η Ελλάδα σε αυτά τα εδάφη, απορρίπτουμε εντελώς τις αβάσιμες δηλώσεις του ελληνικού κοινοβουλίου και των αρχών με το πρόσχημα της επετείου της 19ης Μαΐου του 1919 που αποσκοπούν στη διαστρέβλωση της ιστορίας.

Ομοίως καταδικάζουμε τις προσπάθειες των αντι-τουρκικών ομάδων και συμφερόντων να εξαπατήσουν τρίτες χώρες προβάλλοντας τις κατηγορίες εκτός Ελλάδος που δεν έχουν καμία βάση».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.