Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΟΣ! Αυτός είναι ο Πακιστανός που επιτέθηκε σε τουλάχιστον τρείς γυναίκες στην Βούλα για να τις βιάσει...!!

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 34χρονου Πακιστανού...




Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 34χρονου Πακιστανού, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε τρεις γυναίκες στην περιοχή της Βούλας.

Πρόκειται για τον KHAN IMRAN του MUHAMMAD ABBAS, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής παρακολουθούσαν και τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην προσπάθειά τους να του περάσουν χειροπέδες.

Λίγο πριν τη σύλληψή του ο 34χρονος ανέβασε στο Facebook φωτογραφία από την καφετέρια όπου έπινε… ανέμελος τον καφέ του. Μάλιστα, στη φωτογραφία αυτή έγραφε για το «προαίσθημά» του ότι κάτι… κακό θα συμβεί. Τελικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν στις 10 Μαΐου 2021 σε μία καφετέρια του Περιστερίου. Στη θέα των αστυνομικών ο 34χρονος άρχισε να τρέχει, οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τελικά του πέρασαν χειροπέδες.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.