Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο εκπληκτικός Πιλίδης προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες αν και αγωνίστηκε τραυματίας... Μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα πρωταθλητή της πάλης

Την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εξασφάλισε ο Γιώργος Πιλίδης, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού. ...





Την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εξασφάλισε ο Γιώργος Πιλίδης, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε με 9-7 τον Σλοβένο Ντάνιελ Χάμπατ στο προ-ολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Σόφια, παρά το χτυπημένο πόδι του, με αποτέλεσμα να γίνει ο δεύτερος Έλληνας αθλητής της πάλης που πήρε το «εισιτήριο» για το Τόκιο, μετά τη Μαρία Πρεβολαράκη.

Ο Πιλίδης άρχισε την προσπάθειά του στο προ-ολυμπιακό τουρνουά αντιμετωπίζοντας στον προκριματικό γύρο τον Ραμ (Μ. Βρετανία), τον οποίο νίκησε με τεχνική υπεροχή.

Στη φάση των «16» ο Ελληνας πρωταθλητής επικράτησε με 9-0 του Κουέρο (Κολομβία) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε τον Ισπανό Γκονζάλες και πραγματοποιώντας νέα μεγάλη εμφάνιση νίκησε με τεχνική υπεροχή και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Στον καθοριστικό αγώνα, όπου ο νικητής έπαιρνε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Πιλίδης ήταν εκπληκτικός. Προηγήθηκε με 7-1 του Χάμπατ και παρά τον τραυματισμό του και τους έντονους πόνους, επικράτησε με 9-7.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.