Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ινδία: Η στιγμή που ανακαλύπτουν νεκρούς τους συγγενείς τους σε κλειδωμένη πτέρυγα νοσοκομείου - Ανατριχιαστικό ΒΙΝΤΕΟ

Δριμύ κατηγορώ κατά γιατρών απευθύνουν συγγενείς ασθενών κορονοϊού οι οποίοι πέθαναν από έλλειψη οξυγόνου σε κλειδωμένη νοσοκομειακή πτέρυγ...




Δριμύ κατηγορώ κατά γιατρών απευθύνουν συγγενείς ασθενών κορονοϊού οι οποίοι πέθαναν από έλλειψη οξυγόνου σε κλειδωμένη νοσοκομειακή πτέρυγα. Στη δημοσιότητα έρχονται ανατριχιαστικά πλάνα από νεκρούς ασθενείς Covid που αφέθηκαν να πεθάνουν μόνοι τους χωρίς οξυγόνο, με τους συγγενείς να κατηγορούν τους γιατρούς ότι του εγκατέλειψαν. 

Τα πλάνα αυτά έρχονται από το ιδιωτικό νοσοκομείο Κρίτι στο Νέο Δελχί. Ήταν την περασμένη Παρασκευή γύρω στις 9 το βράδυ όταν οικογένειες ασθενών πληροφορήθηκαν ότι τελειώνουν τα αποθέματα οξυγόνου που κρατούν στη ζωή τους αγαπημένους τους. Οι συγγενείς που πληρώνουν έως και 1.000 λίρες τη μέρα για ένα κρεβάτι, είπαν ότι έτρεξαν στο νοσοκομείο αλλά το βρήκαν εγκαταλελειμμένο και τη μονάδα εντατικής θεραπείας κλειδωμένη. Ανακάλυψαν ότι οι συγγενείς τους είχαν πεθάνει όταν επιτέλους άνοιξαν οι θύρες.



Το νοσοκομείο διαθέτει 50 κλίνες Covid και σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτοί που πέθαναν ήταν από 40-80 χρονών. Η διοίκηση του νοσοκομείου επιβεβαίωσε ότι οι γιατροί και μέλη του προσωπικού κρύβονταν προσωρινά, με τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου να λέει πως "από τον φόβο μήπως χάσουν τη ζωή τους, κρύβονταν στο κυλικείο για να μην τους επιτεθούν οι συγγενείς. Πάντως, γιατροί και προσωπικό επέστρεψαν στη δουλειά τους αμέσως μετά την άφιξη της αστυνομίας. Ο διευθυντής του νοσοκομείου είπε ότι οι συγγενείς είχαν προειδοποιηθεί για να μεταφέρουν τους ασθενείς τους λόγω της έλλειψης οξυγόνου. "Παρά τα αιτήματά μας, κανείς δεν ήρθε πριν από τις απώλειες" σημείωσε.

Στο μεταξύ, η ινδική οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών, Bachpan Bachao Andolan (BBA), εντόπισε δύο αγόρια, ηλικίας έξι και οκτώ ετών, έχοντας ενημερωθεί ότι και οι δύο γονείς τους είχαν νοσήσει βαριά από covid-19 και δεν μπορούσαν να τα φροντίσουν, και τότε διαπίστωσε ότι τα παιδιά είχαν μείνει πολλές ημέρες νηστικά. Πρόκειται για μία υπόθεση από τις αυξανόμενες εκτάκτων αναγκών που αφορούν παιδιά τα οποία έχουν πληγεί από το σφοδρό κύμα της πανδημίας που πλήττει την Ινδία. Η εκθετική αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων έχει αφήσει χωρίς φροντιστή κάποια παιδιά, ειδικά σε φτωχές κοινότητες, καθώς οι γονείς τους ή άλλοι συγγενείς τους είναι βαριά άρρωστοι για να αντεπεξέλθουν ή έχουν πεθάνει.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.