Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ... Ρουμανία: Μετέτρεψαν τον πύργο του κόμη Δράκουλα σε εμβολιαστικό κέντρο για τον κορωνοϊό!

Ένα μάλλον περίεργο τρόπο διάλεξαν οι Ρουμάνοι τόσο για να αυξήσουν το ποσοστό των εμβολιασμένων όσο και για να προσελκύσουν τουρίστες στη ...




Ένα μάλλον περίεργο τρόπο διάλεξαν οι Ρουμάνοι τόσο για να αυξήσουν το ποσοστό των εμβολιασμένων όσο και για να προσελκύσουν τουρίστες στη χώρα τους.

Έτσι αποφάσισαν να μετατρέψουν τον πύργο του κόμη δράκουλα στην Τρανσυλβανία σε… εμβολιαστικό κέντρο! Όπως αναφέρεται ήδη εκατοντάδες Ρουμάνοι αλλά και ξένοι συγκεντρώθηκαν στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να συνδυάσουν το εμβόλιο με δωρεάν ξενάγηση στο κάστρο και στην αίθουσα των βασανιστηρίων!

Αυτοί που εμβολιάζονταν παρελάμβαναν ένα πιστοποιητικό και μαζί με αυτό άδεια για δωρεάν ξενάγηση σε όλο το κάστρο προκειμένου να δουν που κατοικούσε το ιστορικό πρόσωπο Βλαντ Γ΄ Τσέπες, πρίγκιπα της Βλαχίας, ο οποίος έζησε κατά τη διάρκεια του 15ου αιώνα αν και όπως είναι λιγότερο γνωστό, έζησε ελάχιστα στον συγκεκριμένο πύργο στην επαρχία Bran.

«Η καμπάνια στοχεύει κυρίως στους τουρίστες αλλά και στον τοπικό πληθυσμό και τους υπαλλήλους», είπε ο διευθυντής του μάρκετινγκ Alexandru Priscu.

Για να προωθήσουν ακόμη περισσότερο την εκστρατεία του εμβολισμού, οι Ρουμάνοι έχουν διοργανώσει και ένα 24ωρο «μαραθώνιο» εμβολιασμού στην εθνική βιβλιοθήκη στο Βουκουρέστι. Μέχρι στιγμής 3.6 εκατομμύρια Ρουμάνοι, από ένα πληθυσμό 19 εκατομμυρίων έχουν κάνει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό ποσοστό που θεωρείται χαμηλό, για αυτό και οι τουριστικές και άλλες ατραξιόν.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.