Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Συνέλαβαν τον οδηγό που σκότωσε και εγκατέλειψε τον ποδηλάτη - Έξω από συνεργείο αυτοκίνητων

Φοβερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί σε παράδρομο στη Λαρίσης. Στις 11:20 το πρωί στον δρόμο εξόδου στην εθνική οδό Λάρισας – Β...





Φοβερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί σε παράδρομο στη Λαρίσης. Στις 11:20 το πρωί στον δρόμο εξόδου στην εθνική οδό Λάρισας – Βόλου προς τον περιφερειακό ποδηλάτης έπεφτε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, με τον ασυνείδητο οδηγό, εκπαιδευτικό από τον Βόλο, να τον εγκαταλείπει και να απομακρύνεται από το σημείο.

Νεκρός - σύμφωνα με το taxydromos.gr - είναι ο Δημήτρης Παπαχρήστος 50 ετών από τον Βόλο, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος εργαζόταν ως λογιστής στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», παιδί διαμάντι, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γιάννης Κίτσιος. Στο σημείο του δυστυχήματος το καταστραμένο ποδήλατό του μαρτυρούσε τις στιγμές φρίκης, που είχαν προηγηθεί.

Ο 50χρονος παρασύρθηκε από το ΙΧ, που τον έσερνε στο οδόστρωμα επί πολλά μέτρα. Σε απόσταση τουλάχιστον 20 - 30 μέτρων από το σημείο που βρισκόταν το ποδήλατό του υπήρχαν αίματα στο οδόστρωμα.

Στο σημείο λίγη ώρα αφού έγινε το κακό ηχούσαν σειρήνες του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν δυστυχώς ότι ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός. Αναφορά για παράσυρση από αυτοκίνητο και εγκατάλειψη του αιμόφυρτου ποδηλάτη κινητοποίησε άμεσα την Αστυνομία.

Ο οδηγός του ΙΧ, που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε το θύμα του, εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Φέρεται να δήλωσε ότι δεν κατάλαβε ότι σκότωσε άνθρωπο, ωστόσο συνελήφθη έξω από συνεργείο αυτοκινήτων, σε μικρή απόσταση από το θανατηφόρο δυστύχημα.

Κινητοποίηση για τον εντοπισμό του υπαιτίου

Οι έρευνες για το ακριβώς είχε συμβεί άρχισαν άμεσα. Διερχόμενος οδηγός αυτοκινήτου, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε τον ποδηλάτη πεσμένο στο οδόστρωμα. Νόμιζε αρχικώς ότι είχε πέσει και ότι ήταν συνηθισμένο ατύχημα. Όμως, στα 300 μέτρα πιο μακριά είδε τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου να είναι σταματημένος και να κοιτάζει τις ζημιές που είχε υποστεί. Τότε υποψιάστηκε ότι κάτι άλλο είχε συμβεί και ενημέρωσε άμεσα το «100».

Η κινητοποίηση του Τμήματος Τροχαίας Βόλου ήταν αστραπιαία. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και συνελήφθη 20 λεπτά μετά. Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 54χρονο Βολιώτη, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι δεν κατάλαβε ότι σκότωσε τον ποδηλάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον χώρο εργασίας του, επικαλείται προβλήματα υγείας. Εντύπωση, προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι η σύλληψή του έγινε έξω από συνεργείο αυτοκινήτων.

Ο οδηγός κρατείται για εγκατάλειψη του τόπου του δυστυχήματος και για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου.
Η θανατηφόρα παράσυρση

Από την περαιτέρω προανάκριση προέκυψε ότι ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του αμέσως μπαίνοντας στον παράδρομο. Συγκρούστηκε στα αριστερά με σιδερένια μπάρα και στη συνέχεια παρέσυρε τον άτυχο λογιστή, ο οποίος παρελήφθη νεκρός από τον τόπο του δυστυχήματος.


Η κινητοποίηση διασωστών του ΕΚΑΒ για παροχή βοήθειας ήταν άμεση, πλην όμως ο ποδηλάτης είχε ήδη εκπνεύσει.

Δύναμη του Τμήματος Τροχαίας Βόλου προσέτρεξε άμεσα στο σημείο παράλληλα με τις έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού.

Τα στοιχεία του 50χρονου προέκυψαν από διερχόμενο ποδηλάτη, που αναγνώρισε το ποδήλατο του θανόντος και έσπευσε να βοηθήσει τους αστυνομικούς, καθώς ο λογιστής δεν είχε επάνω του ταυτότητα.

Η αναγνώριση της σορού έγινε από τον αδερφό του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαδραματίστηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πώς κόπηκε τόσο άδοξα το νήμα της ζωής του αδερφού του.

Το θανατηφόρο δυστύχημα σόκαρε τον Βόλο. Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Γιάννης Κίτσιος δήλωσε στο taxydromos.gr συντετριμμένος. Εκανε λόγο για εξαίρετο παλικάρι, τίμιο εργαζόμενο, αφοσιωμένο οικογενειάρχη, πατέρα ανήλικων παιδιών.

Πηγή: taxydromos.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.