Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: «Σωτηρία» και «Αττικό» δοκιμάζουν το εισπνεόμενο ισραηλινό φάρμακο – Σε ποιους θα χορηγηθεί και για πόσο

Ξεκινά σήμερα, Τετάρτη (5/5), η κλινική μελέτη για το εισπνεόμενο ισραηλινό φάρμακο έναντι του κορονοϊού στα νοσοκομεία «Σωτηρία» και «Αττι...





Ξεκινά σήμερα, Τετάρτη (5/5), η κλινική μελέτη για το εισπνεόμενο ισραηλινό φάρμακο έναντι του κορονοϊού στα νοσοκομεία «Σωτηρία» και «Αττικό». Συνολικά 90 ασθενείς ήπιων ή μέτριων συμπτωμάτων αναμένεται να δοκιμάσουν δύο διαφορετικές δόσεις του συγκεκριμένου φαρμάκου.

«Είναι τεχνολογικά ένα προηγμένο φάρμακο. Δίνεται για πέντε μέρες. Θέλουμε να δούμε πόσο πιο γρήγορα γίνονται καλά όσοι το λαμβάνουν, πόσο λιγότερο οδηγούνται σε διασωλήνωση» δήλωσε η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τετάρτης (5/5).

«Πολύ ευχαριστημένοι κάθε φορά που υπάρχει ένα νέο φάρμακο. Όμως δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε και να λέμε ότι πρέπει να το πάρουν όλοι. Πρέπει να δοκιμαστεί πόσο ασφαλές και αποδοτικό είναι. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε ένα φάρμακο έναντι της φλεγμονής» πρόσθεσε η κ. Γκάγκα.

Το συγκεκριμένο φάρμακο θα χορηγηθεί σε ασθενείς από 18 έως 80 ετών.

Τέλος, η κ. Γκάγκα, υποστήριξε ότι ελάχιστοι εμβολιασμένοι νοσηλεύονται με κορονοϊό, τονίζοντας την ανάγκη να προχωρήσει η επιχείρηση του εμβολιασμού.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.