Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και η «Μις Κόσμος» Ειρήνη Σκλήβα, αναγκάστηκε να εκκενώσει μαζί με την οικογένεια της του σπίτι τους στο Αλεποχώρι..

Και 1000 μπράβο στην Ελληνίδα που μας εκπροσώπησε επάξια, για την Ελληνική Σημαία στο προφίλ της... Δείτε τη φωτογραφία και την ανάρτησή ...


Και 1000 μπράβο στην Ελληνίδα που μας εκπροσώπησε επάξια, για την Ελληνική Σημαία στο προφίλ της...

Δείτε τη φωτογραφία και την ανάρτησή της
 
Η Ειρήνη Σκλήβα βιώνει από χθες δύσκολες στιγμές καθώς το σπίτι της οικογένειάς της στο Αλεποχώρι κινδύνευσε από τη φωτιά. Η Μις Κόσμος και και η οικογένειά της έφυγαν από το σπίτι γιατί η φωτιά τους πλησίαζε επικίνδυνα αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

«Ευχαριστώ όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν και μας ευχήθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή
που περάσαμε φίλους, γνωστούς και αγνώστους. Ήταν για μένα πολύ συγκινητικό όλο αυτό . Τόσο ενδιαφέρον. Τόση αγάπη. Συγνώμη σε οσους δεν έχω απαντήσει ακόμη … ( χθεσινή φωτό φεύγοντας από το σπίτι μας)» έγραψε σήμερα η Ειρήνη Σκλήβα, ενώ λίγο αργότερα διευκρίνισε ότι ευτυχώς ο οικισμός που βρίσκεται το σπίτι δεν κινδύνευσε.

Η Ειρήνη δέχθηκε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και απάντησε κάνοντας λόγο για τεράστια καταστροφή ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξαν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές: «Σας ευχαριστώ όλους από ότι μαθαίνω ο οικισμός μας βγήκε αλώβητος και χωρίς ανθρώπινες απώλειες …. δόξα τον Θεό … τεράστια καταστροφή» πρόσθεσε.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.