Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόμβα από τον Σύζυγο της Καρολάιν: Με είχαν προειδοποιήσει «ότι πουλάει» το θέμα της συζυγοκτονίας...

  Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ισχυρίζεται ότι δεν υφίστανται, καθώς...



 

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ισχυρίζεται ότι δεν υφίστανται, καθώς, από την πρώτη στιγμή, είχε ο ίδιος δώσει πλήρη και ακριβή εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα, το ξημέρωμα της περασμένης Τρίτης, όταν έγινε το φονικό.

«Άπειρες εικασίες»

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και ενώ τα ερωτήματα για το σφοδρό έγκλημα πληθαίνουν, ο 32χρονος πιλότος υπογραμμίζει πως «ότι ευρήματα ακούτε σαν »είδηση» είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα».

Όπως λέει ο ίδιος, «αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα».

Παράλληλα, ο ίδιος τονίζει πως «με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να »πιαστεί» από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσει να »πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

«Ότι ερωτήματα υπάρχουν έχουν απαντηθεί»

«Ότι ερωτήσεις προκύπτουν από το »ρεπορτάζ» τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσο αφορά στο εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να ‘ξεκλειδώνει την υπόθεση», αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς» τονίζει σε άλλο σημείο.

Μιλώντας για τον ρόλο της ψυχολόγου, υποστήριξε πως η Καρολάιν ήθελε να ξεπεράσει κάποια προβλήματα μετά τη γέννηση του παιδιού, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο Mega ότι «την ήξερα, πηγαίναμε μαζί, η Καρολάιν είναι δυνατή και προχώρησε με τη βοήθεια τη δικιά μου και της ψυχολόγου».

Όσον αφορά στα στοιχεία για την συγκλονιστική υπόθεση που έρχονται στο φως ανέφερε πως «Ό,τι ευρήματα ακούτε σαν “είδηση” είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να “πιαστεί” από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να «πουλάει». Για αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

«Ό,τι ερωτήσεις προκύπτουν από το ρεπορτάζ τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσο αφορά το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να “ξεκλειδώνει” την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια αυτό που συνέβη σε εμάς» υπογραμμίζει.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.